Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Chevaleresk, livsstilsprogrammet som fördjupar sig i manlig stil, är tillbaka. Efter första säsongen blev Måns Zelmerlöw och Alexander Wiberg nominerade av tittarna till TV-priset Kristallen som "Årets bästa manliga programledare". Då hade de genom serien porträtterat den moderna gentlemannen. Nu beger de sig ut på en roadtrip i Sverige och Europa för att utforska typiskt chevalereska aktiviteter. Se säsong 1-2

 • Avsnitt 1

  I säsongspremiären av Chevaleresk är Måns Zelmerlöw och Alexander Wiberg i Måns nya hemstad London. Där får Måns ett bryskt uppvaknande i sitt sovrum innan duon gör staden genom att dricka afternoon tea, besöka välrenommerade dryckesbutiken The Whisky Exchange samt besöka magnifika Highclere Castle. Avsnitt 1 av 8.

  Publicerad: 12 mar 2018

 • Avsnitt 2

  Måns och Wiberg påbörjar i sin stora Sverigeturné på vackra västkusten, om Måns väl kan komma i tid... Där väntar havsfiske, handmålade skor och herrarna börjar skapa sin egen klädkollektion. Avsnitt 2 av 8.

  Publicerad: 19 mar 2018

 • Avsnitt 3

  Måns Zelmerlöw återvänder till Skåne. Där ska Måns och Wiberg plocka äpplen och göra must på Österlen. Dessutom spelar de en chevaleresk grästennismatch i Torekov där en av dem visar sig vara en mycket dålig förlorare. Avsnitt 3 av 8.

  Publicerad: 26 mar 2018

 • Avsnitt 4

  Alexander Wiberg tar med Måns Zelmerlöw till sina hemtrakter i Småland. Duon börjar i glasriket Måns skall blåsa Eurovision-statyetten. Kanske fuskas det? Bilen rullar sedan till Jönköping där duon går på ishockey i en match mellan deras favoritlag.

  Publicerad: 2 apr 2018

 • Avsnitt 5

  Nu har duon kommit till Värmland. Wiberg tar med Måns iklädd smoking till Wermland Opera och Måns svarar med att dra med Wiberg på fartfyllt folkrace där de återigen tävlar mot varandra.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 6

  Måns och Wiberg färdas norrut till södra Norrland där duon pratar om vår kanske allra käraste dryck, kaffe. De återbesöker även sitt whiskyfat på Box Whisky. Avsnitt 6 av 8.

  Publicerad: 16 apr 2018

 • Avsnitt 7

  Nu är det dags för Måns och Wiberg att besöka norra Norrland. Där testar duon snabba färdmedel och provar fiskelyckan på isarna. Dessutom får de äran att klä sig i samernas kläder och Måns träffar sin Melodifestival-konkurrent Jon Henrik Fjällgren. Avsnitt 7 av 8.

  Publicerad: 23 apr 2018

 • Avsnitt 8

  I säsongsavslutningen lämnar Måns och Wiberg kära Sverige och möter våren i Champagne. Tillsammans beger de sig ut på en cykeltur bland bygdens handelsbodar och så provar de sin färdiga klädkollektion.

  Publicerad: 30 apr 2018

Om du gillade Chevaleresk kanske du också gillar...