Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Bröderna Jonathan och Drew hjälper vilsna husägare att sälja sina hus och därefter hitta det absoluta drömhemmet. Vardagar 16.00

 • Buying and Selling

  Avsnitt 1

  Två aktiva killar och deras hockeyutrustning har tagit över Dan och Voulas hem. Paret är desperata att flytta till något större, men de kommer aldrig ha råd om de inte kan sälja sitt nuvarande hem.

  Publicerad: 23 aug 2019

  Längd: 45:04

 • Buying and Selling

  Avsnitt 2

  Laurie och Johns hem har funnits i familjen i generationer och är tänkt att fungera som allas besparingar. Nu är Lauries föräldrar redo för pension, så är det dags att sälja huset och fördela vinsten.

  Publicerad: 26 aug 2019

  Längd: 45:01

 • Buying and Selling

  Avsnitt 3

  När Denise och Gus flyttade in i sitt hem var det bara de två. Men 12 år och tre barn senare räcker inte ytan längre, och det är dags att flytta till något större.

  Publicerad: 27 aug 2019

  Längd: 45:10

 • Buying and Selling

  Avsnitt 4

  Med fyra barn och två packade karriärer är Chris och Stephanies hem belägrat av saker. Familjen letar efter ett rymligare hem, men med deras fullt av prylar och halvfärdiga projekt sitter de fast.

  Publicerad: 28 aug 2019

  Längd: 44:01

 • Buying and Selling

  Avsnitt 5

  Renee och Brent bor i ett stilla område, men i deras lilla hem råder kaos. Med tre aktiva pojkar i huset är de i desperat behov av något större, men de har inte råd att flytta innan de renoverat.

  Publicerad: 29 aug 2019

  Längd: 44:10

 • Buying and Selling

  Avsnitt 6

  Kathy och Michael måste flytta till ett exklusivt område för att deras döttrar ska kunna gå kvar i sin skola. Men om de ska ha råd måste de få bra betalt för sitt nuvarande hus.

  Publicerad: 30 aug 2019

  Längd: 44:10

 • Buying and Selling

  Avsnitt 7

  Pearl och Folkert är redo att flytta ur sitt första hem. De har sparat i år och har äntligen råd med en rejäl uppgradering, så länge de kan tjäna en slant på att sälja sitt gamla hem också.

  Publicerad: 2 sep 2019

  Längd: 44:10

 • Buying and Selling

  Avsnitt 8

  Det har gått sex år sedan Kens fru gick bort, och han och dottern Kimberly är redo att gå vidare. Deras stora hem håller många fina minnen, men det är dags att sälja och börja om.

  Publicerad: 3 sep 2019

  Längd: 44:10

 • Buying and Selling

  Avsnitt 9

  Det börjar bli trångt hemma hos Saira och Jesse som driver två företag hemifrån medan deras familj växer. Men det gäller att tjäna något på det nuvarande hemmet, som inte riktigt är i toppskick.

  Publicerad: 4 sep 2019

  Längd: 44:10

 • Buying and Selling

  Avsnitt 10

  Tre barn och en mormor huserar tillsammans med Daniel och Iris, och platsen har tagit slut. Paret letar efter ett hem som kan ge alla sin egen plats, men deras nuvarande hem håller tillbaka dem.

  Publicerad: 5 sep 2019

  Längd: 44:10

 • Buying and Selling

  Avsnitt 11

  Föräldrarna Travis och Carolyn drömmer om ett hem de kan flytta in i direkt innan skolstarten. Men de kan inte flytta någonstans innan deras halvrenoverade hem är färdigfixat.

  Publicerad: 6 sep 2019

  Längd: 44:10

 • Buying and Selling

  Avsnitt 12

  Barry och Corrina ska flytta så att deras son inte förlorar sin plats i en bra skola. Men husen i rätt skoldistrikt är dyra, så det blir viktigt att tjäna bra på försäljningen av deras nuvarande hem.

  Publicerad: 9 sep 2019

  Längd: 44:10


Om du gillade Buying and Selling kanske du också gillar...