Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Action Run är en spektakulär och utmanande hinderbanetävling som går mitt inne i stadskärnan i sex svenska städer. Vi får följa tre tvåmannalag som tävlar mot varandra i tre av loppen. För att vinna krävs det inte bara att vara stark och snabb utan det är minst lika viktigt att kunna samarbeta och ha förståelse för varandras olika svårigheter. För att klara av den utmaning som de står inför så får de hjälp av var sin hinderbanespecialist som agerar mentor för lagen.Följ programmet och se vilket lag som till slut kommer stå som slutsegrare och vinna äran och en träningsresa. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  Om bara fem veckor ska deltagarna genomföra sin allra första hinderbanelopp. Efter det första mötet med mentorerna är det tydligt att det finns en hel del att jobba med för att de ska kunna klara av utmaningarna som de kommer att ställas inför. Taggade och redo inför starten i Borås så får de en överraskning som förändrar allt. Avsnitt 1 av 5.

  Publicerad: 21 nov 2018

 • Avsnitt 2

  Det har bildats tre lag som ska kämpa mot varandra i de tre loppen. Först ut är tävlingen i Borås där de möts av en stentuff inledning med flera hinder på rad som gör att de får bekänna färg direkt. Slutet av loppet blir dramatiskt och fortsättningen för ett av lagen är osäker. Avsnitt 2 av 5.

  Publicerad: 28 nov 2018

 • Avsnitt 3

  Det är bara tre veckor mellan loppen i Borås och Västerås så det är inte mycket tid att spela på för framför allt de nya lagmedlemmarna som inte har fått samma förberedelser som de ursprungligatre, vilket syntes i Borås. Isak träffar alla i sin PT-studio för att hjälpa dem vidare i träningen. Revanschlusten är stor hos de jagande lagen när de står på startlinjen inför loppet i Västerås. Avsnitt 3 av 5.

  Publicerad: 5 dec 2018

 • Avsnitt 4

  Vi kastas rakt in i den dramatiska upplösningen av loppet i Västerås. Det röda laget, som tagit en liten ledning, råkar ut för bekymmer.

  Publicerad: 12 dec 2018

 • Avsnitt 5

  I finalen är det åtta kilometers löpning och 40 hinder som ska avverkas innan det avgörs vilket lag som vinner äran och träningsresan som ligger i potten.

  Publicerad: 19 dec 2018

Om du gillade Action Run - Utmaningen kanske du också gillar...