Populära livsstilsserier

Jamie's Ultimate Veg

Se säsong 1

Alla livsstilsserier

Älskling, du har blivit en tjockis!

Älskling, du har blivit en tjockis!

Efter några år i en kärleksfull relation är det många som noterar avigsidorna av det goda livet. Att kläderna har krympt och att midjemåttet svällt. Älskling, du har blivit en tjockis! tar sitt avstamp precis där. I serien följer vi par, där den ena tappat sin ursprungsform och som nu, under sju veckor, ska göra allt i sin makt för att återfå den. Det handlar om att bli lika snygg och attraktiv som man var den dag Amor först sköt sina pilar.

Brothers Green: EATS!

YouTube-stjärnorna och bröderna Mike och Josh Green bor i Williamsburg i Brooklyn och bjuder på frestande recept till grym musik i denna nya MTV-serie.

Camp Kulinaris

Camp Kulinaris

För många kockar i soppan? Nej då, bara Anna Anka och 9 kändiskollegor.

Carnival Eats

Carnival Eats

En titt på de kulinariska upplevelser som serveras på olika karnevaler och hur det kommer sig att karnevaler har blivit kända som gastronomiska "freak shows" .

Four in a Bed

Four in a Bed

Testa att bo hos din konkurrent

Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back

Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back

Kockarnas kock är tillbaka!

Gordon, Gino & Fred's Great Christmas Roast

Gordon, Gino och Fred är gränslösa i sina försök att förgylla vardagen med de mest exklusiva och välsmakande av julrätter från både det brittiska och det italienska köket.

Havets mat

Havets mat

I Havets mat tar Alexandra Pascalidou och mästerkocken Tom Sjöstedt med oss runt den svenska kusten för att laga smarriga rätter på fisk och skaldjur. Programserien syftar till att berätta om de fantastiska råvaror som finns i havet och hur man tillagar dem.

I Used To Be Fat

I Used To Be Fat

MTV följer överviktiga tonåringar när de delar med sig av sin personliga kamp och sina triumfer i "I Used to Be Fat". I serien fångar kamerorna varje persons förberedelse för ett nytt liv.

Idas Fristelser

Idas Fristelser

Följ med in i Hela Norge bakar-vinnaren Ida Gran-Jansens kreativa universum.

Jamie & Jimmy's Food Fight Club

Jamie & Jimmy's Food Fight Club

Se hur du lagar fantastisk mat

Jamie Does

Jamie Does

Jamie på nya äventyr

Jamie's 15 Minute Meals

Jamie's 15 Minute Meals

Jamie Oliver ger begreppet "snabbmat" en helt ny innebörd när han skapar snabblagade och nyttiga middagar som vem som helst kan laga till vardags, på bara 15 minuter.

Jamie's American Road Trip

Jamie's American Road Trip

Jamie Oliver reser runt i USA och lagar mat från olika kulturer för att bevisa att USA inte bara är en snabbmatsnation

Jamie's Comfort Food

Jamie's Comfort Food

Jamie Oliver välkomnar familj, vänner och tittare till sitt hem i Essex där han förnyar brittiska favoriträtter och tar dem till en ny nivå.

Jamie's Great Britain

Jamie's Great Britain

Jamie Oliver hyllar de bästa mattraditionerna i Storbritannien. Jamie själv växte upp starkt influerad av en av Storbritanniens första äkta gastropubbar, och hans föräldrar driver den än idag.

Jamie's Quick & Easy Christmas

Jamie lagar snabb och enkel julmat hemma i Essex och skapar 10 helt nya recept för familj och nära vänner. Han får även hjälp av några små hjälpredor: Petal, Buddy och River.

Jamie's Quick & Easy Food

Jamie's Quick & Easy Food

Snabba och enkla recept för alla

Jamie's Super Food

Jamie's Super Food

Lär dig äta dig till ett hälsosammare liv. I varje avsnitt lagar Jamie läckra måltider för en hel dag, alla balanserade tallrikar av välsmakande mat, packade med all näring du behöver på en dag.

Jamie's Ultimate Veg

I denna serie hyllar Jamie grönsakerna. Han reser från Indien till Israel och lagar en mängd vackra och hälsosamma rätter som du vill laga om och om igen.

Lyxfällan

Lyxfällan

Dags att ta av spenderarbyxorna och ta fram spargrisen.

Mellan skål och vägg med Edward Blom

Mellan skål och vägg med Edward Blom

Mellan skål och vägg med Edward Blom tar er med till några av våra finaste svenska smultronställen. Kulturhistoria, mat och dryck blandas i en härlig cocktail. ”Kyrkor, slott och Dry Martini” är mottot för resorna. Reseledaren Edward Blom är en levnadsglad kulturhistoriker och arkivarie med särskild inriktning på näringslivshistoria samt mat och dryck. Medresenären Peter Andersson är journalist och tidigare programledare för Finansnytt.

My Greatest Dishes

My Greatest Dishes

Tjugo av världens mest hyllade kockar tillagar de fyra rätter som har format dem till de de är.

Nigella: At My Table

Nigella: At My Table

Nigella lagar den mat hon älskar att bjuda på till sina vänner och sin familj.

Nordens pärlor

Nordens pärlor

I reseprogrammet Nordens Perler teamar Jannecke Weeden upp med en av Skandinaviens bästa kockar, Stian Floer. Tillsammans besöker de de vackraste turistorterna och hotellen i Norden. Jannecke älskar lyx, men är otroligt kräsen när det gäller mat. Stian tycker att det är okej att sova i sovsäck, men lever för mat. Det kommer att vara "glamping", lyxiga och spektakulära omgivningar och Stian visar att det nordiska köket är allt annat än tråkigt.

Pascals Konditori

Pascals Konditori

Har du någon gång funderat på hur det är att jobba på på Norges bästa konditori? Här får du svar, för nu bjuder Pascal Dupuy in till sin fartfyllda bakverkstad i Oslo.

Pluras jul

Pluras jul

Fira jul med Plura och hans vänner!

Pluras paradis

Pluras paradis

Intill en liten sjö i det böljande sörmländska landskapet ligger ett vackert 1700-talstorp. Här har Plura Jonsson äntligen hittat sitt paradis. Det krävdes en rastlös resa genom Europa för att han skulle inse att hemma är bäst. Men det finns massor att göra på det gamla torpet. I sommar tar Plura hjälp av snickaren Björn Christiernson för att uppfylla sin renoveringsdrömmar. Tillsammans med kända gäster ska Plura och Björn hitta på inspirerande byggprojekt som räcker sommaren lång.

Rum för dig

Rum för dig

Laila Bagge hjälper kändisar med inredning.

Skärgårdsdröm

Skärgårdsdröm

I varje avsnitt av Skärgårdsdröm träffar vi nya människor som bestämt sig för att drömmen om skärgården inte bara ska förbli en dröm. Alla har olika önskningar och visioner vilket gör att vi får se ett rikt och varierat utbud av härliga hus. Samtidigt får vi följa med på en inspirerande resa genom Sveriges alla skärgårdar. Det kan vara minimala visten på en liten ö eller imponerande direktörsvillor med mängder av snickarglädje. I Skärgårdsdröm finns det en förverkligad dröm för alla.

Slottsliv

Slottsliv

Följ med Peder Lamm på en resa till ett Sverige av tinnar och torn, slott och herresäten. I Slottsliv berättar antikexperten Peder Lamm historien om ett antal svenska slott och människorna som har bebott dem. Han tar oss också med in i slotten och visar oss dyrgriparna som har samlats av generationer slottsherrar, allt från möbler och tidstypiska stilar till konst och kuriosa. Dessutom får vi en inblick i de nuvarande ägarnas slottsliv, med vardagssysslor och den verksamhet som driver slottet och dess ägor idag.

Speed With Guy Martin

Speed With Guy Martin

Se när Guy Martin tar sig an fartfyllda utmaningar

Sveriges fulaste hem

Sveriges fulaste hem

Alla hemägares älsklingar Simon och Tomas är äntligen tillbaka på hemmaplan efter att ha jobbat på uppdrag av Oprah Winfrey med USAs fulaste hem. Nu undsätter duon svenska familjer som saknar stil så till den milda grad att de kvalificerat sig till Sveriges fulaste hem. De skräder varken orden eller är nådiga i sin kritik när de inspekterar de smaklösa boningarna. Hemägarna anklagas för gräslig stil och förvisas från hus och hem under tiden som TV3 ställer allt till rätta.

The Hotel Inspector

The Hotel Inspector

Den handlingskraftiga Alex Polizzi hjälper krisande hotell och vandrarhem att hamna på rätt köl. Hon reser runt i Storbritannien och besöker en rad företag som har sett bättre dagar.

Tonårsbossen

Tonårsbossen

Tonåringarna tar över, hur ska det gå!

Välkommen på visning

Välkommen på visning

Följ med bakom kulisserna på unika mäklarbyrån Hemverket – där ingen dag är den andra lik!

Världens bästa burgare

Världens bästa burgare

Johan Jureskog och Frida Nordstrand är på jakt efter den bästa burgaren!

Vi äter oss till döds

Vi äter oss till döds

Fetma och de problem som orsakas av övervikt, är snart den viktigaste dödsorsaken i Sverige och i resten av Europa. Pizza, hamburgare och kebab har ersatt mycket av den traditionella kosthållningen, vilket gör även svenskarna till storkonsumenter av kaloririk snabbmat. Läkaren Anders Kjellberg, känd från livsstilsprogrammet Du är vad du äter, presenterar och kommenterar programmen som handlar om allt från magsäcksoperationer för extremt överviktiga människor via matberoende och samhällets fördomar mot tjockisar till att handla om riskerna för överviktiga gravida kvinnor.

We have a plan

We have a plan

Följ med Metro Mode när de besöker Miami, Kapstaden, Bangkok och Tel Aviv. Ta del av både smultronställen och andra tips under resan.