Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit


En humorserie om tre och en halv outbildade killar utan kompetens eller jobb som i brist på pengar tvingas flytta till den ödelagda orten Munksala. Deras enda mål: snabba pengar.

 • Avsnitt 1

  Tre 20-åriga grabbar från Stockholm är trötta på livet och gör allt för att bli rika. Problemen kommer snabbt. En av vännerna dör men de vägrar lämna honom. De hittar en ny vän på blocket, säljer sitt hem, bryter sig in i sitt gamla hem samt flyttar till Munksala. Allt för jakten på pengar.

  Publicerad: 10 maj 2017

 • Avsnitt 2

  De 20-åriga entreprenörerna har nu flyttat in i en nedlagd lokal i Munksala men får en ny oväntad gäst som vägrar att flytta. Deras första idé för att tjäna pengar är att underhålla barn på barnkalas - men barn är inte deras område och Eriks enda referens till clowner är Jokern från Batman.

  Publicerad: 17 maj 2017

 • Avsnitt 3

  Efter flytten till Munksala och det misslyckade barnkalaset planerar killarna nu sin nästa business: telefonsupport. Men Erik får mersmak och vill gå längre - dags att skapa brott.

  Publicerad: 24 maj 2017

 • Avsnitt 4

  Samvetet från barnkalaset och rånet kommer ikapp Petter och killarna skapar en välgörenhetsgala för…ett gott ändamål? Hur mjölkar man mest pengar på folks känslor? Lussebullar?

  Publicerad: 31 maj 2017

 • Avsnitt 5

  Hela Munksala är nu ute efter killarna och de är fast i sin lokal - dags att ta tillvara på deras sista stund.

  Publicerad: 7 jun 2017

Om du gillade Hampus Hedström kanske du också gillar...