warning iconProgrammet är tyvärr inte längre tillgängligt, men det finns massor av annat att se på Viafree!

Alla humorserier

#Flickstreck

#Flickstreck

Ett år efter MeToo-rörelsen tar Elin och Josefin, två kvinnliga komiker saken i egna händer. De författar varsin lista på alla män som sexuellt trakasserat dom och söker upp dom i nutid för att återställa ordningen. Det är dags för skammen att hitta hem.

A.P. Bio

A.P. Bio

En före detta filosofiprofessor tar jobb som lärare i Advanced Placement Biology och använder sina elever för att hämnas på personer som gjort honom orätt.

American Dad

American Dad

Seth MacFarlane, mannen som gav oss "Family Guy", ligger bakom den här animerade komediserien om en överspänd CIA-agent vid namn Stan Smith och hans galna familj.

Aschberg direkt

Aschberg direkt

Aschberg Direkt är en direktsänd late night talk show med aktualiteter, humor och underhållning. Aschberg Direkt blandar högt och lågt med både gäster och inspelade inslag, där vad som helst kan hända.

Awkward

Awkward

Från osynlig till kändis. Följ Jenna i den pinsamma vardagen som tonåring.

Blåsningen

Blåsningen

I Blåsningen utsätts svenska kändisar för prank och bus utan dess like. Klassiker som när Peter Settman luras att tro att han släcker ner Expressen-huset, Bert Karlsson får besök av en gorilla och Claes Åkesson som matas på finrestaurang.

Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine

Andy Samberg och Andre Braugher spelar huvudrollerna i denna dråpliga komedi om ett gäng poliser i utkanten av New York City.

Death Valley

Death Valley

För ett år sedan tog vampyrer, varulvar och zombies över gatorna i San Fernando Valley i Californien. I Death Valley får vi följa med poliserna som fångar monsterna och kamerorna som fångar jakten.

Doc Martin

Doc Martin

Följ Doc Martin i hans jobb och vardag

Erik och Mackan - Knäcker den manliga koden

Erik och Mackan - Knäcker den manliga koden

Den manliga koden tar upp detta heta ämne med celebra gäster.

Faking It

Faking It

De lyckas tillslut bli populära – men inte riktigt så som de tänkt sig.

Frasier

Frasier

Psykiater Dr Frasier Crane återvänder till sin hemstad Seattle, Washington, efter att hans äktenskap gått i kras i Boston (sett i Cheers). Hans planer för ett nytt liv som en ungkarl är komplicerade när han känner sig skyldig att ta hand om sin far, Martin, en pensionerad polisdetektiv, som har rörlighetsproblem efter att ha blivit skjuten i tullen under ett rån. Frasier anställer Daphne Moon, som Martin´s sjukgymnast och vårdgivare, och som tolererar Martins hund Eddie. Frasier tillbringar ofta tid med sin yngre bror Niles, som även är en psykiatierkollega.

Fresh Off the Boat

Fresh Off the Boat

När Säsong 4 inleds försöker familjen Huang fortfarande uppnå sin amerikanska dröm. Följ denna galna familj när den försöker smälta in i Orlandos förorter.

Han heter ikke William

Han heter ikke William

Skam-hunken är tillbaka i en helt egen serie

Herre på täppan

Herre på täppan

Vem blir Herre på täppan?

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother

Följ Teds krokiga väg till sitt livs kärlek

Kung av Queens

Kung av Queens

Kungen i Queens är tillbaka!

Life in Pieces

Life in Pieces

Olika historier, olika perspektiv men från samma familj.

Lingonligan

Lingonligan

Sist i division 7 - De måste börja vinna matcher för att få behålla sitt lag.

Mammor!

Mammor!

En härligt skruvad serie om samhällets superhjältar

Man Seeking Woman

Man Seeking Woman

Efter att ha blivit dumpad försöker en naiv och romantisk ung man hitta kärleken. Hans desperata sökande leder till en rad pinsamma och surrealistiska ögonblick.

Marlon

Marlon

En kärleksfull, men omogen, pappa uppfostrar sina två barn tillsammans med sin betydligt mer ordningsamma exfru. Och familjen kommer alltid först – även om han själv ofta är den barnsligaste.

MTV's Bugging Out

MTV's Bugging Out

Bugging Out är en spännande serie full av dråpliga spratt. Vardagens teknologi och apparater ger sig på sina intet ont anande användare. En dråplig show med dold kamera. Programledaren Rob Anderson får sällskap av Traci Stumpf.

Nemas problemas

Nemas problemas

En resa från Panama i norr till den argentinska sydspetsen

OMG-panelen

OMG-panelen

I OMG-panelen suddas gränserna ut för vad ett program kan utsätta människor för. En panel av modiga danskar utsätts för en arsenal av allt vår kära planet kan uppbåda.

Rachel och Jossan: utan filter

Rachel och Jossan: utan filter

En serie utan spärrar

Ridiculousness Sverige

Ridiculousness Sverige

Se hur panelen reagerar på galenskaperna

Rough Night

Rough Night

Ett kompisgäng återförenas för en vild möhippa i Miami. Vad kan gå fel? Allt, tydligen. Festandet tar snabbt en mörk vändning och nu måste de hjälpas åt om de ska kunna gå på bröllopet.

SafeWord

SafeWord

Se de vågade lekarna i humorshowen

Sommarlovsmorgon för bakfulla

Sommarlovsmorgon för bakfulla

Dämpa bakisångesten och må bättre med Sommarlovsmorgon för bakfulla!

The Daily Show

The Daily Show

Trevor Noah tar upp aktuella händelser inom politik, popkultur och mycket mer.

The Hard Times of RJ Berger

The Hard Times of RJ Berger kretsar kring den otroligt impopulära 15-åringen, hans ränksmidande, sexfixerade bästa vän Miles Jenner och deras dråpligt helvetiska liv.

The History of Comedy

The History of Comedy

Komiklegender gör comeback

The King of Queens

The King of Queens

Doug Heffernan lever ett enkelt liv i Queens, New York, med frun Carrie och sin svärfarsan Arthur. Men det är inte alltid lätt att bo under samma tak som sin svärfar, vilket Doug ständigt får erfara.

Underemployed

Underemployed

Vad händer när verkligheten inte blir som planerat?

Varning för barn

Varning för barn

Tycker du att barn är söta och oskyldiga små varelser? Då har du inte mött de okynniga kidsen i Varning för barn än. Ungarna duckar inte för något och smider ständigt irriterande planer på hur de ska kunna utsätta helt ovetande personer för allsköns ofog – allt för att vi andra ska få oss ett storögt skratt.