Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 4

Favorit

Säsong


En lagom misslyckad privatdetektiv - så kallad private dick - slår sig ihop med en svensk före detta DJ. Tillsammans bildar de Swedish Dicks och löser de märkligaste fallen i Los Angeles. I rollerna ser vi Peter Stormare, Johan Glans och Keanu Reeves. Se avsnitten här

 • Swedish Dicks

  Avsnitt 4

  När Ingmar hemsöks av spöket från sin gamla stuntpartner leder hans känslomässiga instabilitet honom till ett pinsamt misstag. Axel tar därmed själv på sig uppdraget att infiltrera en sekt. Del 4:10.

  23 dagar kvar

  Publicerad: 15 sep 2019

  Längd: 26:00

 • Swedish Dicks

  Avsnitt 3

  Ingmar och Axel får jobb på en reklambryå för att ta reda på vem som stjäl hemlig data. Det till synes enkla undercoverjobbet tar dock en oväntad vändning när uppdragsgivaren fattar ett ödesdigert beslut. Del 3:10.

  23 dagar kvar

  Publicerad: 15 sep 2019

  Längd: 24:00

 • Swedish Dicks

  Avsnitt 2

  Det är dags för Axel att visa vad han går för som privatdetektiv när Ingmar och Axel får ett klassiskt svartsjukefall. Axel blir också utmanad på duell av Ingmars ärkekonkurrent. Del 2:10.

  16 dagar kvar

  Publicerad: 8 sep 2019

  Längd: 25:00

 • Swedish Dicks

  Avsnitt 1

  Ingmar hankar sig fram som privatdetektiv när han en dag får ett fall om en stulen dator som leder honom till den oerhört enerverande DJ Axel - men det är inte bara irritation som väcks. Del 1:10.

  16 dagar kvar

  Publicerad: 8 sep 2019

  Längd: 24:00

Om du gillade Swedish Dicks kanske du också gillar...

Rekyl

Rekyl

Se hela första säsongen här
Source Code

Source Code

Se sci-fi thriller med Jake Gyllenhaal här