Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Skolan är en komediserie för alla som någonsin gått i skolan, som har barn i skolan, som jobbar i skolan eller har barnbarn i skolan. Vi följer personal och elever på en helt normalt galen skola i södra Sverige. Föräldrarna, barnen, lärarna, vaktmästaren och bespisningspersonalen försöker fungera tillsammans i en värld med barnsliga vuxna, föråldrade regler och barn som agerar så vuxet som barn alltid gjort. Skolan är en karaktärsbaserad komediserie om den konstigaste och mest skruvade vardag vi någonsin levt i, en vardag som präglat oss alla. Se säsong 1 här

 • Skolan

  Avsnitt 1

  Vaktmästaren Ingebjörn har gjort sig själv till enväldig härskare över skolan och nyckelknippan är hans vapen. Rektorn har bestämt sig för att överlista honom - snart lär de sig dock en läxa.

  Publicerad: 17 aug 2016

  Längd: 22:00

 • Skolan

  Avsnitt 2

  Rektorn Torsten startar en vlogg för att nå ut till eleverna. Men han har svårt att få in trafik och tar därför hjälp av YouTube-stjärnan Keyyo.

  Publicerad: 25 aug 2016

  Längd: 22:00

 • Skolan

  Avsnitt 3

  Slöjdis har svårt att hålla koll på eleverna efter att ha spetsat sig i ögat. Rektorn går mot nya djärva mål - att baka världens längsta rulltårta.

  Publicerad: 1 sep 2016

  Längd: 22:00

 • Skolan

  Avsnitt 4

  Alla är överens om att skolmaten är usel, men ingen har hittills vågat ta upp frågan med kökschefen som styr matsalen med järnhand - men plötsligt händer det.

  Publicerad: 8 sep 2016

  Längd: 22:00

 • Skolan

  Avsnitt 5

  Avsnitt 5 av 8.

  Publicerad: 15 sep 2016

  Längd: 22:00

 • Skolan

  Avsnitt 6

  Lampan på personaltoan går sönder, vaktis försöker laga den och snart står det en bajamaja på skolgården. Slöjdis visar femteklassarna hur man hugger ved.

  Publicerad: 29 sep 2016

  Längd: 22:00

 • Skolan

  Avsnitt 7

  Varför inte tjäna pengar på skolans lokaler när de står tomma? Torsten har börjat med uthyrning, till bland andra Anonyma alkoholister, ett mc-gäng och ett callcenter.

  Publicerad: 6 okt 2016

  Längd: 22:00

 • Skolan

  Avsnitt 8

  Torsten tvingas hantera en anmälan till Skolinspektionen om mobbing. Han genomför en kampanj tillsammans med elevrådet som skapar helt nya problem. Tillsammans med Vaktis reder Torsten också ut sjuksysters mottagningstider. Avsnitt 8 av 8.

  Publicerad: 13 okt 2016

  Längd: 22:00

Om du gillade Skolan kanske du också gillar...