Se programmetSäsong 9 - Avsnitt 1

Favorit


Rob Dyrdek visar videoklipp från internet tillsammans med kändisgäster och programledarkollegorna Sterling "Steelo" Brim och Chanel West Coast. Fredagar 19.00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 1

  I nionde säsongspremiären av "Ridiculousness" blir Rob, Chanel och Sterling "Bortredigerade", åker till "Hell mart" och njuter av en delikat "Pumpakrydda".

  Publicerad: 8 apr 2017

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 2

  I ett rykande färskt avsnitt av "Ridiculousness" gästas Rob, Steelo och Chanel av BMX-legenden Jamie Bestwick och upplever äkta "Vertikal smärta", sätter ungdomar på mattan i "Ungdomsdödare" och överkoffeineras i "Rothrockad".

  Publicerad: 15 apr 2017

  Längd: 20:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 3

  I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska Rob, Chanel och Steelo fira "Rysk thanksgiving" , få känna på "Elaka ungars" vrede och plugga in med "Virtuell pensionering".

  Publicerad: 22 apr 2017

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 4

  Musikproducenten Clinton Sparks lär Rob, Chanel och Steelo att göra budgetbeats i "Sparkande och sprakande", bli kulturella med "Massholes" och orsakar allvarliga mammaskador i "Mammatrauma".

  Publicerad: 29 apr 2017

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 5

  I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska Rob, Chanel och Steelo gå på "Rysk talangjakt", kolla på grymma "Unga bromsspår" och upptäcka att "Världen är ditt vapen".

  Publicerad: 6 maj 2017

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 6

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer Jackass-legenden Danger Ehren för att visa Rob, Chanel och Sterling hur ont en "Åsneattack" gör, hur man undviker "Tandlossning" och låter oss charmas av några "Whiskeydjur".

  Publicerad: 13 maj 2017

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 7

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" lär sig Rob, Chanel och Sterling hur man leker "Trafikkull", får några "Pittråd" och kollar på kladd i "Låt det flöda".

  Publicerad: 20 maj 2017

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 8

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer talkshowvärden Steve Wilkos för att göra Rob, Steelo och Chanel sällskap när de kollar "Överraskningstuttar", ringer "Stevesäkerhet" och ser på "Tittarsuccéer".

  Publicerad: 27 maj 2017

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 9

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" ger sig Rob, Chanel och Sterling in i "Födozonen", lär sig riskerna med "Budgetbarnvakter" och driver med vårdslösa golfare i "Golfbilsrally".

  Publicerad: 3 jun 2017

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 10

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer motivationstalaren Michael Crossland för att lära Rob, Chanel och Sterling "Crosslandmetoden", visa oss hur man känner igen "Blandraser" och besöka "Mardrömmarnas fält".

  Publicerad: 10 jun 2017

  Längd: 20:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 11

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" gör Teyana Taylor Rob, Steelo och Chanel sällskap för att hylla "Småsnusare", berätta om födelsedagar och om hur det är att vara i "Lustbubblan".

  Publicerad: 17 jun 2017

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 12

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" dyker Ron, Chanel och Sterling huvudstupa ned i "Dead pools", upplever "Rödsla" och lär sig läxan att "Allt fjärtar".

  Publicerad: 24 jun 2017

  Längd: 15:00


Om du gillade Ridiculousness kanske du också gillar...

Amazingness

Amazingness

Vem vinner talangshowen?
Crash Karaoke

Crash Karaoke

Musik där du minst anar
Crazy Wheels

Crazy Wheels

Det galnaste, roligaste och vildaste som kan ske på fyra hjul