Se programmetSäsong 9 - Avsnitt 1

Favorit


Rob Dyrdek visar videoklipp från internet tillsammans med kändisgäster och programledarkollegorna Sterling "Steelo" Brim och Chanel West Coast. Fredagar 19.00

 • Avsnitt 1

  I nionde säsongspremiären av "Ridiculousness" blir Rob, Chanel och Sterling "Bortredigerade", åker till "Hell mart" och njuter av en delikat "Pumpakrydda".

  Publicerad: 8 apr 2017

 • Avsnitt 2

  I ett rykande färskt avsnitt av "Ridiculousness" gästas Rob, Steelo och Chanel av BMX-legenden Jamie Bestwick och upplever äkta "Vertikal smärta", sätter ungdomar på mattan i "Ungdomsdödare" och överkoffeineras i "Rothrockad".

  Publicerad: 15 apr 2017

 • Avsnitt 3

  I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska Rob, Chanel och Steelo fira "Rysk thanksgiving" , få känna på "Elaka ungars" vrede och plugga in med "Virtuell pensionering".

  Publicerad: 22 apr 2017

 • Avsnitt 4

  Musikproducenten Clinton Sparks lär Rob, Chanel och Steelo att göra budgetbeats i "Sparkande och sprakande", bli kulturella med "Massholes" och orsakar allvarliga mammaskador i "Mammatrauma".

  Publicerad: 29 apr 2017

 • Avsnitt 5

  I ett rykande färskt "Ridiculousness" ska Rob, Chanel och Steelo gå på "Rysk talangjakt", kolla på grymma "Unga bromsspår" och upptäcka att "Världen är ditt vapen".

  Publicerad: 6 maj 2017

 • Avsnitt 6

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer Jackass-legenden Danger Ehren för att visa Rob, Chanel och Sterling hur ont en "Åsneattack" gör, hur man undviker "Tandlossning" och låter oss charmas av några "Whiskeydjur".

  Publicerad: 13 maj 2017

 • Avsnitt 7

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" lär sig Rob, Chanel och Sterling hur man leker "Trafikkull", får några "Pittråd" och kollar på kladd i "Låt det flöda".

  Publicerad: 20 maj 2017

 • Avsnitt 8

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer talkshowvärden Steve Wilkos för att göra Rob, Steelo och Chanel sällskap när de kollar "Överraskningstuttar", ringer "Stevesäkerhet" och ser på "Tittarsuccéer".

  Publicerad: 27 maj 2017

 • Avsnitt 9

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" ger sig Rob, Chanel och Sterling in i "Födozonen", lär sig riskerna med "Budgetbarnvakter" och driver med vårdslösa golfare i "Golfbilsrally".

  Publicerad: 3 jun 2017

 • Avsnitt 10

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer motivationstalaren Michael Crossland för att lära Rob, Chanel och Sterling "Crosslandmetoden", visa oss hur man känner igen "Blandraser" och besöka "Mardrömmarnas fält".

  Publicerad: 10 jun 2017

 • Avsnitt 11

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" gör Teyana Taylor Rob, Steelo och Chanel sällskap för att hylla "Småsnusare", berätta om födelsedagar och om hur det är att vara i "Lustbubblan".

  Publicerad: 17 jun 2017

 • Avsnitt 12

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" dyker Ron, Chanel och Sterling huvudstupa ned i "Dead pools", upplever "Rödsla" och lär sig läxan att "Allt fjärtar".

  Publicerad: 24 jun 2017


Om du gillade Ridiculousness kanske du också gillar...