Se programmetSäsong 8 - Avsnitt 1

Favorit


Rob Dyrdek är programledare för en tv-serie som visar klipp från internet tillsammans med sina kändis-bisittare Sterling “Steelo” Brim och Chanel West Coast. Fredagar 19.00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 1

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" - och med en helt ny bakgrund - ser Rob, Chanel och Sterling till att "Göra det för klippet", tar fram 3-D-glasögonen för "3-Diculousness" och kollar in några gamla "Silverrävar".

  Publicerad: 3 sep 2016

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 2

  I kvällens "Ridiculousness" kommer komikern Eric Andre för att kolla in "Kraftdasar", se de som kör med tunga grejer i "Oväntade munpolare" och kletar med sin favoritsås i "På med ranch".

  Publicerad: 10 sep 2016

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 3

  I veckans avsnitt av "Ridiculousness" visar Rob NFL-superstjärnan Rob Gronkowski hur det är att vara "Oväckbar", faran med att vara "Bussblind" och han får uppleva märklig aggression i "Milda pojkar".

  Publicerad: 17 sep 2016

  Längd: 20:40

 • Ridiculousness

  Avsnitt 4

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" diskuterar Rob, Chanel och Sterling en åkomma som heter "Tillfälligt fan-sinne", folk som lätt tar till lipen och vår favoritsporthändelse "Polarespelen".

  Publicerad: 24 sep 2016

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 5

  Ikväll i "Ridiculousness får gänget sällskap av den platinasäljande sångerskan och låtskrivaren Leona Lewis för att se på "Affärstroll", hur man blir missförstådd när man "Talar leonesiska" och lär oss mer om att vara "Absolut brittisk".

  Publicerad: 1 okt 2016

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 6

  I ett rykande färskt avsnitt av "Ridiculousness" ska affärsgurun Marcus Lemonis visa oss sin "Lemonis-min", lära oss sina tre P: "Personer, process, plåga" och han upptäcker att "De finns faktiskt!".

  Publicerad: 8 okt 2016

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 7

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer guldmedaljören Kaitlyn Farrington till Rob, Sterling och Chanel för att prata om "De andra Sotjispelen", "Petfobi" och vad det innebär att vara "LARP-oskuld".

  Publicerad: 15 okt 2016

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 8

  I detta avsnitt av "Ridiculousness" gör komikern Hampton Yount Rob, Chanel och Sterling sällskap medan de kollar farorna med "Riskabla skämt", lyssnar på "Berättare på nästa nivå" och får veta vad det innebär att bli "Hamspirerad".

  Publicerad: 22 okt 2016

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 9

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" får Rob, Chanel och Sterling ensamma lära sig hur farligt det är att vara född med "Sköldpaddsblod", komma i form med "Beast 90 X" och inse fördelarna med att vara "Skämtsäker".

  Publicerad: 29 okt 2016

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 10

  I ett nytt avsnitt av "Ridiculousness" kommer Grammynominerade Redfoo för att tillsammans med Rob, Chanel och Sterling prata om "Legenderna på Camp Foo", vad som händer när "Lamporna slocknar" och vad det innebär att bli "Partyrockad".

  Publicerad: 5 nov 2016

  Längd: 21:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 11

  I detta nya avsnitt av "Ridiculousness" kommer basketstjärnan Metta World Peace för att tillsammans med Rob, Chanel och Sterling prata om hur man spelar "Mettabasket" och om att enbart jobba "För rabattens skull".

  Publicerad: 19 nov 2016

  Längd: 20:00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 12

  I ett rykande färskt avsnitt av "Ridiculousness" ska Rob, Sterling och Chanel hitta "Människodelfiner", få några röda "Mitt i prick" och bli blöta i kategorin "Dyngsurt, Daniel".

  Publicerad: 26 nov 2016

  Längd: 20:00


Om du gillade Ridiculousness kanske du också gillar...

Amazingness

Amazingness

Vem vinner talangshowen?
Crash Karaoke

Crash Karaoke

Musik där du minst anar