Se programmetSäsong 12 - Avsnitt 5

Favorit


Rob Dyrdek är värd för ett internet-klipprogram med kändisgäster och medvärdarna Sterling "Steelo" Brim och Chanel West Coast (den rappande receptionisten från "Fantasy Factory"). Fredagar 19.00

 • Ridiculousness

  Avsnitt 5

  Rob, Chanel och Steelo utmanar den legendariska producenten Swizz Beatz att "Välja sitt gift", köra old school med några "Hårda knuttar" och försöka undvika "Konstiga misslyckanden".

  Publicerad: 20 sep 2019

  Längd: 20:59

 • Ridiculousness

  Avsnitt 4

  Rob, Chanel och Steelo bevittnar brottet "Testikulärt dråp", skaffar sig "Offentliga fiender" på wc och är inne på rött i "Röd och riskabel".

  Publicerad: 13 sep 2019

  Längd: 20:59

 • Ridiculousness

  Avsnitt 3

  Rob, Chanel och Steelo får sällskap av superstjärnan Kelly Rowland. De träffar personer som inte är ready for the jelly, luftar sin smutsig byk och släpper loss fullständigt på sin onyttiga dag.

  Publicerad: 6 sep 2019

  Längd: 20:29

 • Ridiculousness

  Avsnitt 2

  Rob, Chanel och Steelo hejar på några "små hårda jävlar", festar med "vilda mammor" och bevittnar några "storartade sortier".

  Publicerad: 30 aug 2019

  Längd: 20:59

 • Ridiculousness

  Avsnitt 1

  Rob, Chanel och Steelo tar emot Robs föräldrar för lite "Patdiculousness"med mamma, storhetsdåd med "Genes gener" och lär sig att den största striden är "Pappa mot blöja".

  Publicerad: 23 aug 2019

  Längd: 20:59

Om du gillade Ridiculousness kanske du också gillar...

Amazingness

Amazingness

Vem vinner talangshowen?
Clickbait

Clickbait

Se avsnitten
Crash Karaoke

Crash Karaoke

Musik där du minst anar