Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit


I många år har extremsportsgruppen Rackartygarna gjort stunts och tricks runt om i Sverige men nu är det dags för Rasmus Frisk, Olle Lundqvist och Martin Agerstig att förverkliga sina galnaste idéer. Vad sägs om att göra volter brinnande eller landa världens första double backflip från en lian på snowboard? Se hela säsongen här

 • Rackartygarna

  Avsnitt 1

  I detta avsnitt beger sig grabbarna upp till Åre för att förverkliga en av Martins Agerstigs galnaste stunts som aldrig har gjorts förut, nämligen att landa en double backflip från en lian på snowboard!

  Publicerad: 17 maj 2017

  Längd: 11:28

 • Rackartygarna

  Avsnitt 2

  I detta avsnitt beger sig grabbarna till Sveriges största vattenfall Tännforsen, för att tillsammans med den vackra naturen och deras grymma snowboard skillz skapa magi med kameran.

  Publicerad: 24 maj 2017

  Längd: 10:12

 • Rackartygarna

  Avsnitt 3

  I detta avsnitt testar Olle, Martin och Rasmus att bestiga ett berg med splitboards - en fysiskt krävande utmaning som blir mycket jobbigare än vad grabbarna hade räknat med.

  Publicerad: 31 maj 2017

  Längd: 09:11

 • Rackartygarna

  Avsnitt 4

  I detta avsnitt bjuder Olle, Rasmus och veckans gäst Jonas Nordfors på ett avsnitt laddat med action där grabbarna förstör en bil och Rasmus råkar illa ut.

  Publicerad: 7 jun 2017

  Längd: 12:55

 • Rackartygarna

  Avsnitt 5

  I det här avsnittet ska Rackartygarna genomföra Rasmus sjukaste stunt-dröm. Det är det absolut farligaste någon av grabbarna någonsin har testat på – nämligen att kombinera akrobatik med eld.

  Publicerad: 14 jun 2017

  Längd: 12:38

Om du gillade Rackartygarna kanske du också gillar...