Se programmetSäsong 4 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Dramakomedi som kretsar kring tonåringen Jenna Hamilton. Jenna verkar vara osynlig inför resten av skolan tills hon helt plötsligt blir kändis efter att man av misstag tror att hon försökt begå självmord. Se säsong 1-5

 • Avsnitt 1

  Jenna börjar en ny termin, fast besluten att börja om på nytt - men blir utskämd både i skolan och hemma. Dessutom har hon fortfarande känslor för Matty, så hon bestämmer sig för att strunta i killar och fokusera på skolan. Del 1:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 2

  Jenna kämpar för att kommunicera med Matty eftersom hon tror att han är frånvarande på grund av deras strul, men det visar sig handla om en stor upptäckt som han inte berättat för nån. Dessutom ifrågasätter Tamara Jakes musikaliska begåvning. Del 2:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 3

  Jenna och Matty beslutar sig för att vara KK, men när Matty bara fokuserar på det första K:et börjar Jenna att känna sig mindre och mindre kamratlig. Del 3:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 4

  Jenna och Tamara har hårt motstånd från andraårsslynorna, både när de försöker vinna pepveckan och när de försöker få Mattys och Jakes uppmärksamhet. Del 4:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 5

  Jenna och Tamara gör sitt första collegebesök med övernattning, men resultatet blir inte det förväntade. Under tiden längtar Lacey efter att få egen erfarenhet av college.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 6

  Jenna har en ny collegeromans, men kan inte fly från gymnasiedramat där hon arrangerar en manlig skönhetstävling. Under tiden blir Tamara allt mer desperat i sina försök att vinna tillbaka Jake. Del 6:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 7

  Jenna arrangerar en dejt för Matty och bombnedslaget Eva, för att visa att hon kommit över honom. När det redan är för sent inser att hon fortfarande har starka känslor för honom och plågas svårt av svartsjuka. Del 7:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 8

  Efter grälet med Matty bestämmer sig Jenna för att hälsa på Luke på college, men planerna för en romantisk kväll går inte i lås. Under tiden tillbringar Matty och Jake en natt i fängelse och Tamara gör något oväntat... Del 8:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 9

  Ansökningarna till college är inlämnade och Jenna och Tamara måste vänja sig vid tanken att kanske vara åtskilda i framtiden. Eva konspirerar för att Matty och Jenna ska fortsätta att vara på kant med varandra. Del 9:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 10

  Rivaliteter och romanser kommer upp till ytan när avgångsklasserna från Palos Hills High School gör en skidresa. Del 10:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 11

  På Palos Hills High Schools skidresa drivs både rivaliteter och romanser till sin spets. Del 11:21.

  Publicerad: 1 jun 2017

 • Avsnitt 12

  Efter den dramatiska skidresan försöker Jenna att fokusera på sina tentor, men Evas bebischock gör att hon riskerar att misslyckas. Del 12:21.

  Publicerad: 1 jun 2017


Om du gillade Awkward kanske du också gillar...