Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Dramakomedi som kretsar kring tonåringen Jenna Hamilton. Jenna verkar vara osynlig inför resten av skolan tills hon helt plötsligt blir kändis efter att man av misstag tror att hon försökt begå självmord. Se säsong 1-5

 • Avsnitt 1

  Jenna undviker att ta itu med avslöjandet att det var hennes mamma som skrev carefrontation-brevet - tills Jakes julklapp tvingar henne att bestämma sig för om hon är redo att lämna sitt förflutna med Matty bakom sig. Del 1:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 2

  Nu när hennes förhållande med Jake äntligen är officiellt njuter hon av sin nya relationsstatus, tills hon hör talas om den dolda kameran som filmade vid Sanctuary under flera månader. Hon gör sitt bästa för att förstöra filmen. Del 2:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 3

  Jenna försöker vara snäll mot Matty för att göra Jake glad, men det är svårt att ignorera Mattys flirtande och efterhängsamhet. Hans handlingar får henne att undra vem som verkligen är problemet i deras trio. Del 3:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 4

  Jenna funderar fortfarande på föräldrarnas skilsmässa och känner sig skyldig. Hon söker förlåtelse från en högre makt på ett kyrkoläger. Del 4:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 5

  Medan Jenna förbereder sin första Alla hjärtans dag med sin pojkvän blir både hon och Tamara svartsjuka när de inser att deras före detta pojkvänner har kommit över dem och är redo att gå vidare. Del 5:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 6

  Jenna funderar på Jakes kärleksförklaring och försöker komma underfund med om hon skulle känna sig säkrare på sina känslor om hon har sex med honom. Del 6:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 7

  Jenna känner sig äntligen säker på sina känslor för Jake och har bestämt sig för att det äntligen är dags. Men hennes beslutsamhet stöter på hinder i form av moster Allys bröllop, en man från hennes mammas förflutna och en ränksmidande Sadie. Del 7:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 8

  Dålig tajming och avslöjanden förkrossar både Jenna och Jake. Del 8:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 9

  Jenna är plågad av sina kärleksbekymmer och försöker komma underfund med hur hon ska reda ut sitt röriga kärleksliv tills... ett oväntat SMS försätter hennes problem i strålkastarljuset. Del 9:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 10

  Efter att hon släppt sin blogg verkar alla ha åsikter om Jennas liv. Men medan alla andra finner det underhållande vill Jake och Matty ha svar. Del 10:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 11

  Jennas fantasi löper amok när hon försöker få sin blogg att verka påhittad i ett försök att ändra sitt öde. Genom att omforma och undersöka sitt förflutna försöker Jenna komma underfund med sin framtid. Del 11:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 12

  Jennas beslut angående killarna offentliggörs. I kombination med en resa till Europa verkar allt gå som Jenna vill. Men något händer som får Jenna att ifrågasätta om det alltid är så bra att få allt man önskar. Del 12:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

Om du gillade Awkward kanske du också gillar...