warning iconProgrammet är tyvärr inte längre tillgängligt, men det finns massor av annat att se på Viafree!

Populära filmer

The Flight Before Christmas

Alla filmer

Every Other Holiday

Tracie och Rick är skilda, så barnen firar alltid högtiderna med en förälder i taget. Men denna vinter har barnen bara en önskan - att fira jul med båda sina föräldrar.

A Christmas Crush

Addies största jul önskan är att hennes granne Sam ska bli kär i henne. Även om hon inte förväntar sig att något ska hända kommer det att gå i uppfyllelse! Synd att det bara är fel granne.

A Christmas Movie Christmas

Den ena systern älskar julfilmer och den andra kallar dem förutsägbara. Sen vaknar de själva upp i en julfilm.

A Cinderella Christmas

Under en maskeradbal träffar den spirande eventplaneraren Angie Wells den förmögna Nicholas Karmichael. Han är en playboy som snarast behöver gifta sig för att få ta del av ett arv.

A Dogwalker's Christmas Tale

A Dogwalker's Christmas Tale

En promenad med en hund ger inte bara nya vänner utan också en ny syn på världen.

The Flight Before Christmas

Två främlingar, som båda råkar arbeta med marknadsföring, delar det sista lediga rummet på ett B&B i Montana, när en snöstorm ställer in deras flyg på julafton.

A Merry Holiday

Christy är nära att landa en stor kund för sitt leksaksföretag. När han bjuder in henne till sin julfest är hon säker på att hon har lyckats. Tills hon inser att festen är en Hanukkah-fest.

A Christmas in Tennessee

Allison, hennes dotter och hennes mor driver ett bageri i en liten stad i Tennessee. Men en fastighetsutvecklare vill köpa staden, nu måste de och resten av befolkningen samarbeta för att rädda den.

The Whole Truth

The Whole Truth

Försvarsadvokaten gör sitt yttersta för att få sin tonårsklient friad för mord på sin förmögne pappa.

Taken 3

Taken 3

Liam Neeson är tillbaka som Bryan Mills. Men denna gång är det han själv som hamnar i knipa då han blir jagad för ett mord han inte begått.

Taken 2

Taken 2

Den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills och hans fru är i Istanbul när de blir kidnappade. Mannen som håller dom som gisslan visar sig vara far till en av de män som tidigare kidnappat Mills dotter, och som han under fritagandet av dottern dödat.

Taken

Taken

Bryan, en före detta CIA-agent har svårt att släppa sin gamla yrkesroll och ser faror överallt. När hans dotter, Kim, åker till Paris, besannas hans värsta mardröm, hon kidnappas.

And So It Goes

And So It Goes

Det finns en miljon skäl till att inte tycka om mäklaren Oren Little, och det är precis så han vill ha det. Oren vill inget hellre än att sälja ett sista hus riktigt dyrt.

Fire with Fire

Fire with Fire

Efter en hård dag på brandstationen planerar Jeremy Coleman och hans kollegor att avsluta arbetspasset med en låda whiskey, men innan de hinner dit bevittnar Jeremy ofrivilligt de brutala morden på en butiksägare och hans son.

A Story Of Love

A Story Of Love

En gång i tiden var Conor och Eleanor lyckligt gifta. Numera är de främlingar inför varandra efter en tragisk händelse, men de delar bägge en längtan efter att förstå varandra igen. Filmen utforskar parets relation och deras försök att ta tillbaka livet och kärleken de en gång kände genom att plocka upp bitarna från ett förflutet som kan vara alltför långt borta för att återfinnas.

Carol

Carol

En ung fotograf inleder ett förhållande med en äldre kvinna på 1950-talet.

Blue Jasmine

Blue Jasmine

Hennes man avslöjas som storbedragare i både affärer och kärlek.

The Butler

The Butler

Under 30 år arbetar Cecil för sju presidenter och kan från maktens innersta rum bevittna historiska händelser.

LOL

LOL

Ett nytt läsår börjar och Lola är förkrossad efter att ha blivit dumpad av sin pojkvän. Men snart överraskas hon av sin bästa vän, den unga musikern Kyle, som visar sig ha känslor för henne...

Den svarta dahlian

Den svarta dahlian

De två poliserna får i uppdrag att utreda mordet på skådespelerskan som gick under namnet den svarta dahlian.

A Few Best Men

A Few Best Men

David och Mia träffas och bli kära under en semesterresa i Mias hemland Australien. Efter bara en vecka friar David och de planerar att gifta sig så snart som möjligt. David åker hem till England och ber sina tre bästa vänner att följa med honom till Australien för bröllopet, men hans hopplösa kompisar ger en helt ny innebörd åt uttrycket "på gott och ont"! Den kaosfyllda bröllopsdagen riskerar att vända vad som borde vara den bästa dagen i deras liv i den värsta.

A Score to Settle

A Score to Settle

Efter att ha suttit i fängelse i 19 år för ett brott han inte begått friges Frank. Nu är han ute efter att hämnas på de som satte dit honom.

Blood Ties

Blood Ties

Bröderna Frank och Chris Pierzynski växte upp i samma hårda kvarter i Brooklyn. Nu, 1973, är Frank chef vid den lokala polisstationen och Chris sitter av ett långt fängelsestraff för mord.

The Bank Heist

The Bank Heist

De hamnar mitt i ett pågående bankrån utfört av ett gäng hänsynslösa och tungt beväpnade rånare.

Cassandra's Dream

Cassandra's Dream

Då de två syskonen hamnar i ekonomisk knipa ser de ingen annan utväg än att be sin rike farbror Howard om hjälp. Howard har inget emot att hjälpa dem men i gengäld vill han ha en tjänst...

Brick Mansions

Brick Mansions

För den rättstänkande och tuffe undercover-snuten Damien är varje dag en ständig kamp mot korruption och våld. För Lino är varje dag en utmaning för att kunna leva ett ärligt liv.

Kärlek över haven

Kärlek över haven

James och Danielle träffas av en slump på ett hotell vid franska kusten och stark kärlek uppstår. Ett år senare, åtskilda av tusentals mil, lever de båda med de starka minnena av sin tid tillsammans.

The Prince

The Prince

Paul har hoppat av sin karriär som torped, men tvingas tillbaka när hans dotter kidnappas av gangsterbossen Omar som hämnd för ett mord.

Love at Look Lodge

Love at Look Lodge

När hon hjälper honom planera sin systers bröllop får han samtidigt lära sig vad som är viktigast i livet: familjen.

Love on Repeat

Love on Repeat

När Amber börjar leva samma dag om och om igen inser hon att hon sitter fast i limbo.

David Spade: My Fake Problems

David Spade: My Fake Problems

Komedistjärnan David Spade återvänder till scenen för sin första entimmes ståupp-special på över tio år, inspelad på Fonda Theatre i Hollywood. Spade tar upp en rad exotiska ämnen på sitt vanliga spydiga vis.

Dave Attell: Road Work

Dave Attell: Road Work

Missa inte 'Dave Attell: Road Work', senaste specialprogrammet från komikerveteranen Dave Attell. Det unika specialprogrammet visar flera av Attells uppträdanden från hans turné. Från New Orleans, Philadelphia, Minneapolis och mer.

Demetri Martin. Person.

Demetri Martin. Person.

Martin har tagit komedivärlden med storm med sin okonventionella och kreativa humor – med egenritade kortfilmer, teckningar och musikinslag. En hysteriskt rolig timme som alrig slutar att överraska.

Accidentally Engaged

Accidentally Engaged

I hopp om att imponera på sina vänner, hävdar Clarissa att hon dejtar superkändisen Chas Hunter. Sen dyker han upp.

My Boyfriends' Dogs

My Boyfriends' Dogs

En ung kvinna i bröllopsklänning med tre hundar i koppel ber om att bli insläppt på ett kafé mitt i natten.

Svenska hjältar-galan 2020

Svenska hjältar-galan 2020

Några av landets främsta medmänniskor blir prisade för sitt mod och civilkurage i sex olika hjältekategorier.

Jamie's Easy Christmas Countdown

Jamie's Easy Christmas Countdown

Jamie gör det enkelt att förbereda inför julen med sina idiotsäkra recept!

Love at Daisy Hills

Love at Daisy Hills

När Jo inser att hennes familjs butik i Daisy Hills förlorar pengar, måste hennes pappa Duke be Jo's tidigare ex, Blake, om hjälp.

Love on the Rise

Love on the Rise

En bagare tror av misstag att en förmögen ungkarl är en servitör, och de två blir kära. Vad hon inte vet är att hans företag försöker vräka hennes bageri.

Bottled with Love

Bottled with Love

Efter att ha blivit dumpad inspireras Abbey till att öppna sitt hjärta i ett brev som hon lägger i en flaska och kastar ut i havet. Flera månader senare hittas den av en man som kontaktar henne.

The Chronicle Mysteries: Vines That Bind

The Chronicle Mysteries: Vines That Bind

Alex och två kollegor utreder en vingårdsägares mystiska död ett år tidigare. Offrets två söner fick ärva 60 procent av vingården. Men ett nytt testamente, där bara en av sönerna står med, hittas.

The Chronicle Mysteries: The Wrong Man

The Chronicle Mysteries: The Wrong Man

Kroppen till en kvinna som varit försvunnen i tre år hittas. Hennes man, som tidigare blivit frikänd på grund av bristande bevisning, är återigen misstänkt och ber Alex om hjälp.

The Chronicle Mysteries: Recovered

The Chronicle Mysteries: Recovered

En programledare för en podcast intresserar sig för ett ouppklarat försvinnande, mest för att den försvunna personen växte upp i samma lilla stad som programledaren.

Jamie's Quick & Easy Christmas

Jamie's Quick & Easy Christmas

Jamie lagar snabb och enkel julmat hemma och skapar helt nya recept för familj och nära vänner.

Gordon, Gino & Fred’s Great Christmas Roast

Gordon, Gino & Fred’s Great Christmas Roast

Gordon, Gino och Fred förgyller vardagen med exklusiva och välsmakande julrätter.

My Christmas Love

My Christmas Love

En ensamstående kvinna får en serie med presenter från en anonym uppvaktare.

An Aurora Teagarden Mystery: A Bundle of Trouble

An Aurora Teagarden Mystery: A Bundle of Trouble

Aurora är värd för Martins släkting; en mamma och hennes bebis. Men plötsligt försvinner mamman och bebisen hittas i badkaret. Aurora hittar också en främling i garderoben, med 10 000 dollar.

An Aurora Teagarden Mystery: Dead Over Heels

An Aurora Teagarden Mystery: Dead Over Heels

Aurora Roe Teagarden har aldrig gillat polisen Jack Burns. Hon har heller aldrig velat se honom död. Tyvärr hittas Jack mördad och Aurora kan inte undvika inblandning.

An Aurora Teagarden Mystery: The Julius House

An Aurora Teagarden Mystery: The Julius House

Aurora köper ett hus och det visar sig att de tidigare ägarna försvann spårlöst för fyra år tidigare, något som fascinerar Aurora och hennes vänner i Real Murders Club.

An Aurora Teagarden Mystery: Three Bedrooms, One Corpse

An Aurora Teagarden Mystery: Three Bedrooms, One Corpse

När Aurora ska visa ett hus för en klient hittas en död kropp i trädgården. Misstankar riktas mot alla mäklare och Aurora sätter igång en utredning tillsammans med Real Murders Club.

An Aurora Teagarden Mystery: Real Murders

An Aurora Teagarden Mystery: Real Murders

En bibliotekarie som är värd för en bokklubb inser att medlemmarna i klubben mördas på samma sätt som i böckerna de läser.

An Aurora Teagarden Mystery: A Bone to Pick

An Aurora Teagarden Mystery: A Bone to Pick

När Auroras bekanta från Real Murders Club dör ärver Aurora ett stort hus och en smärre förmögenhet. Men hon inser snart att den generösa välgöraren har lämnat efter sig något mer oönskat också.

Source Code

Source Code

Militärpiloten Colter Stevens befinner sig på ett uppdrag han varken förstår eller frivilligt anmält sig till. Plötsligt vaknar han upp på ett pendeltåg på väg mot centrala Chicago, mitt emot honom sitter en kvinna han aldrig tidigare sett och när han ser sin spegelbild som tillhör en främmande man.

Bandit Rock Awards 2017

Bandit Rock Awards 2017

Årets rockfest - LIVE FRÅN STOCKHOLM

Indigo

Indigo

En beundrad skådespelerska och ett ensamt cykelbud lever helt olika liv i New York. På insidan delar de samma känsla av ensamhet och utanförskap. En dag korsas deras vägar. Se den prisbelönta novellfilmen Indigo med Cecilia Forss och Johan Matton i huvudrollerna. Manus och regi av Paul Jerndal.

I Lagens Namn

I Lagens Namn

Vad är lagligt – och vad är olagligt? Och framför allt: vad finns där emellan? I lagens namn är ett nytt, faktabaserat humorprogram där programledarna Hasse Brontén, Erik Ekstrand och Tove Norström undersöker just detta. Med roliga och alternativa synvinklar letar trion efter gränslandet mellan rätt och fel. Och i det allra första avsnittet djupdyker de i alkohollagen. Att det är brottsligt att köra rattfull vet vi, till exempel. Men gäller det verkligen ALLA fordon? Även åkgräsklippare och permobil?

Domare Claude

Domare Claude

Vem får vårdnaden om hunden efter en skilsmässa? Hur får jag tillbaka pengarna min kompis lånade förra året? Tvister mellan privatpersoner kan vara allt mellan himmel och jord – och väldigt jobbiga att lösa. I nya programmet Domare Claude avgörs vanliga svenskars konflikter. Rättvist, och med lika delar hårdhet och värme. Programledare och domare är framgångsrike och erfarne advokaten och affärsjuristen Claude Zacharias.

Gunilla tycker till

Gunilla tycker till

Femstjärnigt ska det vara. I alla fall om Gunilla Persson får bestämma. Vi är vana att se Gunilla i det lyxiga livet i Los Angeles. Vi är också vana att höra henne säga vad hon tycker och tänker. Nu har hon kommit hem till Sverige för att recensera livet utanför Hollywood. I det här programmet ska Gunilla tycka till om allt mellan himmel och jord. Allt kan, och SKA, recenseras!