warning iconProgrammet är tyvärr inte längre tillgängligt, men det finns massor av annat att se på Viafree!

Populära dramaserier

Christmas a la Mode

Alla dramaserier

Puppy Love for Christmas

När Annie besöker sina föräldrar över jul bestämmer sig den godhjärtade Annie för att hjälpa tre herrelösa hundar att hitta ett hem och slår sig ihop med veterinären Dylan för att rädda ett djurhem.

Marine 6: Close Quarters

Den stenhårde Jake Carter går samman med en annan före detta marinsoldat för att rädda en tjej som blivit kidnappad av ett internationellt gäng.

SEAL Team

SEAL Team

Vi följer ett SEAL-teams professionella och privata liv när de skickas på hemliga och farliga uppdrag, och uppvisar en orubblig patriotism och orädd hängivenhet även vid överväldigande odds

Våra bästa år

Våra bästa år

Vi följer familjerna Horton, Brady och DiMera i den lilla staden Salem.

Magnum P.I.

Magnum P.I.

En kaxig före detta Navy SEAL-militär sadlar om och börjar jobba som privatdetektiv på Hawaii.

Friends with Kids

De två sista singlarna i kompisgänget ser sina vänners förhållande drastiskt förändras så snart de får barn och tror sig ha lösningen; de ska också ha barn tillsammans.

Morden i Midsomer

Morden i Midsomer

Deckarserie baserad på Caroline Grahams prisbelönade romaner om utpressning, intriger, svek, otrohet och mord i den vid första anblicken idylliska byn Midsommer.

Last Vermont Christmas

Föräldrarna har beslutat att sälja barndomshemmet – till en av systrarnas tidigare flammor från gymnasiet.

The Christmas Pact

Kan bästa vänner bli kära? Grannarna Ben och Sadie planterade en liten julgran och gjorde en pakt när de var åtta år gamla. Men kan de hålla pakten? Och kommer trädet och deras kärlek att växa?

The Christmas Calendar

När Emily, som har ett litet bageri i en liten stad, får en handgjord julkalender från en hemlig beundrare, blir alla invånare i staden besatta av att ta reda på vem den här hemliga avsändaren är.

Christmas a la Mode

Hon behöver ett mirakel för att rädda familjens gård och hennes fars arv innan julafton.

Christmas Around the Corner

Claire försöker komma bort från stressen i storstaden och åker till lugna Glastonbury. Men i den lilla staden har man ställt in julen, så nu är det upp till Claire att få tillbaka julstämningen.

Christmas at Pemberley Manor

New York-bon Elizabeth åker till en liten stad för att anordna en julfestival. Väl där möter hon den motsträviga miljonären William Darcy som hon efter mycket om och men lyckas samarbeta med.

Christmas Belle

Christmas Belle

Belle ska sälja ett hus till sin klient Hunter Lowell, men snart uppstår varma känslor mellan dem. Situationen blir emellertid komplicerad när Belle's mångårige friare Tony dyker upp.

Christmas by the Book

Relationsexpert Joanna är en nybliven singel, men inte så bra på att följa sina egna, professionella råd. När en stor karriärmöjlighet dyker upp hamnar hon plötsligt mitt i ett juldrama.

Spotlight under the Mistletoe

Tess Stapletons album säljer inte längre och hon utmanas att spela in ett album med före detta stjärnan Derek. Trots deras ständiga gräl börjar de falla för varandra.

Christmas List

Isobel planerar den perfekta julen för henne och pojkvännen. Men plötsligt försvinner pojkvännen och det ser ut som att alla planer kommer gå i stöpet.

Small Town Christmas

En ung författare besöker den stad som var inspiration till hennes bok. Hon tar där upp kontakten med en gammal flamma och tillsammans hjälps de åt att återupprätta stadens jultraditioner.

A Christmas Coincidence

När julen närmar sig säger Paula, lite motvilligt ja, när hennes pojkvän Daniel friar. Moster Jane märker oviljan hos henne och bjuder in Paula till att fira jul i hennes hem i Nantucket.

12 Pups of Christmas

Erins chef kämpar för att hålla sitt hundföretag flytande och förväntar sig att hon ska hjälpa honom att hitta ett hem för 12 valpar. Medan de arbetar, inser Erin att chefen inte är så illa trots allt.

A Merry Christmas Match

Corey har ett hektiskt schema, men hon avsätter tid varje år för att hedra sin fars minne genom att vara värd för en jultävling. Men hon har glömt hur det är att önska mer - tills hon träffar Ryder.

The Truth About Christmas

Jillian är en politisk konsult och arbetar med borgmästarkampanjen för sin kille George. När hon ska träffa hans familj för första gången, har hon svårt att hindra sig från att alltid säga sanningen.

A Very Charming Christmas Town

Aubrey är en stadsflicka, rese- och livsstilsbloggare, som åker till den lilla danska staden Solvang för att filma sin nästa vlog. Där möter hon den stiliga butiksägaren Saywer som kommer att visa henne runt.

Jingle Belle

En framgångsrik låtskrivare lockas till att återvända till sin hemstad för att skriva en sång till 50-årsjubileet för den årliga julaftonskonserten.

The Perfect Christmas Village

I jakten på den perfekta julen hamnar Darcy oförklarligt mitt i sin julby, där allt är i ordning och det är jul varje dag. Men hon upptäcker snart att perfektion inte alls är så festligt.

Hometown Christmas

Noelle är hemma i Louisiana till jul och har stora planer på att återuppliva stadens julshow, som hennes avlidne mor brukade ordna. Men sedan möter hon sin ex-pojkvän från gymnasiet.

Wish Upon Christmas

Amalia återvänder till sin gamla hemstad för att stänga en fabrik. Ägaren är hennes gamla ex-pojkvän från gymnasiet som tror att hon har kommit för att rädda den. Kan lite julmagi rädda dagen?

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

De jobbar med att gripa livsfarliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet.

Four Cousins and a Christmas

En hjärtskärande förlust får fyra kusiner att återförenas och sjunga på sin mormors begravning bara två dagar före jul, vilket får deras murar att falla... över lite pizza och vin.

En familj

En familj

Violet Weston är en pillerknaprande matriark i en av Söderns mest dysfunktionella familjer. En natt försvinner Beverly, Violets man sedan 30 år, mystiskt och utan ett spår.

Cooking Up Christmas

När en kock får uppgiften att laga mat åt en svårhanterlig professionell idrottare under julhelgen, återfår hon självförtroendet för sin förmåga och finner samtidigt kärleken.

Mr Selfridge

Mr Selfridge

Följer historien om den flamboyanta och innovativa amerikanska grundaren av Selfridge's, ett varuhus i London.

Christmas Unwrapped

Christmas Unwrapped

Charity, en ambitiös och pragmatisk journalist, lär sig vad julen egentligen handlar om när hon gör ett reportage om Erik Gallagher, en miljonär som insisterar på att jultomten verkligen finns.

Christmas Ever After

Christmas Ever After

Med bara några dagar kvar till jul och en hotande deadline, åker romantikförfattaren Izzi tillbaka till det mysiga Antler Inn i det vintriga Silver Springs för att avsluta utkastet till sin nya roman.

A Christmas Mission

A Christmas Mission

Designern och entreprenören Emma King har länge drömt om en vacker butik där hon väljer ut och visar upp handgjorda varor för hem och trädgård. Och nu lanserar hon den tillsammans med sin väninna.

Swept Up by Christmas

Swept Up by Christmas

När en kvinna tvingas samarbeta med en besvärlig man för att återuppliva ett historiskt gods, lär hon sig att se bortom deras olikheter och finner kärlek på vägen.

A New York Christmas Wedding

A New York Christmas Wedding

Bara julhelgen i sig kan vara svår att hantera, utan att ett bröllop kommer med i bilden. Men det är vad som väntar Jennifer Ortiz, som känner pressen att spela rollen som "den perfekta bruden".

The Christmas Ball

The Christmas Ball

Clare Fitzgerald besöker sin moster Bridget i England under semestern och träffar Liam, en stilig historiker som är fast besluten att bevisa att moster Bridgets herrgård är ett historiskt landmärke.

The Christmas Setup

The Christmas Setup

Hugo, en affärsjurist, reser från New York City till sin hemstad för att fira jul med sin mamma Kate. Kate ordnar så att Hugo stöter på Patrick, en tidigare hemlig förälskelse till Hugo.

Providence

Providence

Sydney Hansen är plastikkirurg och lever ett glamoröst liv i L.A. Det sista hon tänker på är att återvända till sin hemstad. Men hennes mors död förändrar nu Syds planer.

The Closer

The Closer

Vice polischef Brenda Leigh Johnson har en udda personlighet, en tuff attityd och resultat som visar att hon är en av landets ledande utredare.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Vickys och Cristinas semester förvandlas till en sensuell resa där attraktion och temperament kulminerar och kokar över av begär och kaos då ex-flickvännen Maria Elena gör sin dramatiska entré.

My Best Friend's Bouquet

My Best Friend's Bouquet

En hopplös romantiker missar alla tecken på sann kärlek när hon istället litar på en bukett som kastats under ett bröllop.

The Carrie Diaries

The Carrie Diaries

Carrie Bradshaw, en nyfiken tonåring som dras till det glamorösa Manhattan, där hon navigerar mellan vänskap, familj, identiteter och en instabil relation med den kille hon älskar.

The Babymakers

The Babymakers

Tommy och Audrey beslutar sig för att äntligen försöka bli med barn, men har problem. När de går till en läkare upptäcker Tommy han "skjuter blankt".

Hours

Hours

Nolan anländer till ett sjukhus i New Orleans med sin gravida hustru Abigail. Orkanen Katarina härjar i staden och sjukhuset tvingas till att evakuera.

3 Days to Kill

3 Days to Kill

Kevin Costner som CIA-agent

The Truth Matters

The Truth Matters

I Washington accepterar de flesta journalister George W. Bush argument för Irakkriget. Men en grupp gräver djupare och hittar källor i regeringskretsarna som avslöjar maktmissbruk på hög nivå.

The Nanny Diaries

The Nanny Diaries

Den unga Annie Braddock trotsar sin mors vilja genom att börja arbeta som barnflicka hos en rik New York-familj.

Aftermath

Aftermath

Melnyk bestämmer sig för att hämnas sin familjs död.

Dawson's Creek

Dawson's Creek

Vi följer fyra vänners uppväxt och upptåg i den amerikanska småstaden Capeside.

Fathers & Daughters

Fathers & Daughters

Jake tappar helt fotfästet när en bilolycka med dödlig utgång lämnar honom ensam med femåriga dottern.

Bränd

Bränd

Berömmelsen driver honom till att bli narcissistisk och drogberoende.

Another Christmas Coincidence

Another Christmas Coincidence

Alice och Jack har levt sina liv bredvid varandra i många år. Efter ett slumpmässigt möte för dem samman kring jul så blir de förälskade.

Doc Martin

Doc Martin

Doktor Martin Ellingham kan på grund av sin blodfobi inte längre arbeta som kirurg. Han flyttar från London till en vacker liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare.

Good Karma Hospital

Good Karma Hospital

Läkaren Ruby reser till södra Indien i jakt på jobb efter att ha fått hjärtat krossat. Hon var inte redo på arbetet, livet och kärlek som hon finner på ett litet sjukhus med desto färre resurser.

Unge Kommissarie Morse

Unge Kommissarie Morse

Följ Morse under hans första år som polis.

Kommissarie Banks

Kommissarie Banks

Kommissarie Banks är en nervkittlande detektivserie baserad på de prisbelönta kriminalromanerna av Peter Robinson.

Melk

Melk

Ensamstående – men inte ensamma. Norska dramasuccén Melk handlar om två nyblivna mammor, Ingri (Ragnhild Myntevik) och Matilde (Julia Schacht), som träffas av en slump på BB när de ska föda sina första barn samma dag. De två kvinnorna är olika på många sätt, men har en sak gemensamt: att ingen av dem har en pappa till barnet närvarande i sina liv. Ingri och Matilde får först kontakt med varandra när deras två nyfödda bebisar har förväxlats på förlossningsavdelningen. Mammorna träffas för att byta tillbaka till rätt barn, och det något absurda mötet visar sig bli början på en djup vänskap.