warning iconProgrammet är tyvärr inte längre tillgängligt, men det finns massor av annat att se på Viafree!

Populära dramaserier

Providence

Alla dramaserier

Bränd

Bränd

Berömmelsen driver honom till att bli narcissistisk och drogberoende.

Dawson's Creek

Dawson's Creek

Vi följer fyra vänners uppväxt och upptåg i den amerikanska småstaden Capeside.

Doc Martin

Doc Martin

Doktor Martin Ellingham kan på grund av sin blodfobi inte längre arbeta som kirurg. Han flyttar från London till en vacker liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare.

Fresh Off the Boat

Fresh Off the Boat

När Säsong 4 inleds försöker familjen Huang fortfarande uppnå sin amerikanska dröm. Följ denna galna familj när den försöker smälta in i Orlandos förorter.

Good Karma Hospital

Good Karma Hospital

Läkaren Ruby reser till södra Indien i jakt på jobb efter att ha fått hjärtat krossat. Hon var inte redo på arbetet, livet och kärlek som hon finner på ett litet sjukhus med desto färre resurser.

Grantchester

Grantchester

En präst och en polis löser mord tillsammans i byn Grantchester.

Hours

Hours

Nolan anländer till ett sjukhus i New Orleans med sin gravida hustru Abigail. Orkanen Katarina härjar i staden och sjukhuset tvingas till att evakuera.

Kommissarie Banks

Kommissarie Banks

Kommissarie Banks är en nervkittlande detektivserie baserad på de prisbelönta kriminalromanerna av Peter Robinson.

Magnum P.I.

Magnum P.I.

En kaxig före detta Navy SEAL-militär sadlar om och börjar jobba som privatdetektiv på Hawaii.

Melk

Melk

Ensamstående – men inte ensamma. Norska dramasuccén Melk handlar om två nyblivna mammor, Ingri (Ragnhild Myntevik) och Matilde (Julia Schacht), som träffas av en slump på BB när de ska föda sina första barn samma dag. De två kvinnorna är olika på många sätt, men har en sak gemensamt: att ingen av dem har en pappa till barnet närvarande i sina liv. Ingri och Matilde får först kontakt med varandra när deras två nyfödda bebisar har förväxlats på förlossningsavdelningen. Mammorna träffas för att byta tillbaka till rätt barn, och det något absurda mötet visar sig bli början på en djup vänskap.

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

De jobbar med att gripa livsfarliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet.

Providence

Sydney Hansen är plastikkirurg och lever ett glamoröst liv i L.A. Det sista hon tänker på är att återvända till sin hemstad. Men hennes mors död förändrar nu Syds planer.

SEAL Team

SEAL Team

Vi följer ett SEAL-teams professionella och privata liv när de skickas på hemliga och farliga uppdrag, och uppvisar en orubblig patriotism och orädd hängivenhet även vid överväldigande odds

The Carrie Diaries

The Carrie Diaries

Carrie Bradshaw, en nyfiken tonåring som dras till det glamorösa Manhattan, där hon navigerar mellan vänskap, familj, identiteter och en instabil relation med den kille hon älskar.

The Closer

The Closer

Vice polischef Brenda Leigh Johnson har en udda personlighet, en tuff attityd och resultat som visar att hon är en av landets ledande utredare.

The Good Doctor

The Good Doctor

Kan en person som saknar förmågan att relatera till människor faktiskt rädda liv? En ung kirurg med svårigheter att kommunicera läker oron hos sina patienter genom sin smått övernaturliga kunskap.

The Nanny Diaries

The Nanny Diaries

Den unga Annie Braddock trotsar sin mors vilja genom att börja arbeta som barnflicka hos en rik New York-familj.

The Quad

Vi följer ambitiösa dr Eva Fletcher, den nyligen utnämnda rektorn för Georgia A&M University. Eva är fast besluten att rädda HBCU från att gå i konkurs, och även rädda sitt äktenskap.

The Seagull

En tragikomisk historia utspelar sig när vänner och familj samlas, eftersom alla är förälskade i någon som i sin tur är förälskad i någon annan.

The Truth Matters

The Truth Matters

I Washington accepterar de flesta journalister George W. Bush argument för Irakkriget. Men en grupp gräver djupare och hittar källor i regeringskretsarna som avslöjar maktmissbruk på hög nivå.

Unge Kommissarie Morse

Unge Kommissarie Morse

Följ Morse under hans första år som polis.

Våra bästa år

Våra bästa år

Vi följer familjerna Horton, Brady och DiMera i den lilla staden Salem.

Vicky Cristina Barcelona

Vicky Cristina Barcelona

Vickys och Cristinas semester förvandlas till en sensuell resa där attraktion och temperament kulminerar och kokar över av begär och kaos då ex-flickvännen Maria Elena gör sin dramatiska entré.