• Dumpad av gravida flickvännen - smygtitt - Min Hemlighet

  6 maj 2015

  Sandra, 28 år, har länge drömt om barn. Hennes tjej Andrea blir gravid först och de längtar efter barnet tillsammans. Men allt eftersom graviditeten fortlöper blir Andrea personlighetsförändrad. Allt slutar i katastrof för Sandra när hon kommer på Andrea med en annan tjej och dumpas. Sandra har längtat efter barnet mer än något annat, men inser att hon inte har någon som helst laglig rätt att vara en del av barnets liv. Sandra tappar livsgnistan helt och hittas medvetslös av sin mamma som inser att dottern behöver allt stöd hon kan få. Hon går längre än vad många skulle göra för att hjälpa dottern att förverkliga drömmen om en egen familj.

 • Nätkärlek från Ryssland - smygtitt - Min Hemlighet

  5 maj 2015

  Anna, 33 år, får kontakt med ryske Sergei på en dejtingsajt. Allt känns rätt. Han flyttar till Anna i Sverige. Men Sergei behöver låna pengar och åka tillbaka till Ryssland till sin sjuka mor. Anna lånar ut stora summor. Han lovar att betala tillbaka och att de ska gifta sig. Men Annas närmaste varnar henne. När bröllopsdagen stundar vet hon fortfarande inte om brudgummen ska dyka upp.

 • Hon stal från sin bästa vän - smygtitt Min Hemlighet

  4 maj 2015

  Arbetslösa Maria, 19 år, har precis fött barn och blivit lämnad av pappan. Hennes bästa vän är ett stort stöd och hjälper till så gott hon kan. Men Maria är i desperat behov av pengar och rädd för att kontakta socialen. I ett obevakat ögonblick stjäl hon en diamantring från bästa kompisens sovrum. Hon får bra betalt för ringen på den lokala pantbanken och kan storhandla både mat och kläder till sonen. Men samvetet gnager. Och bästa kompisen är förtvivlad då ringen är arvegods från en älskad farmor.

 • Cancerprovet som ändrade allt - smygtitt -Min Hemlighet

  29 apr 2015

  Vilhelm är leukemispecialist och nykär. Hans tjej, Miriam, besöker honom på jobbet och passar på att lämna ett blodprov. Provet visar att Miriam lider av leukemi. Sjukhusbesöken avlöser varandra och Miriam blir bara sjukare och sjukare. Hon behöver en stamcellsdonator, men hennes mor passar inte. Hoppet står nu till Miriams pappa som arbetar utomlands. Då chockar Miriams mamma alla genom att berätta att den far Miriam växt upp med inte är hennes biologiska. Miriam är döende och Vilhelm gör allt han kan för att hitta hennes biologiska pappa

 • VD:n som blev kär i en hemlös - smygtitt - Min Hemlighet

  28 apr 2015

  Charlotte är VD på familjeföretaget. En dag möter hon en gatumusikant som påverkar henne starkt. De har inte mycket gemensamt, men hon dras som en magnet till honom. Hon bor i en femrummare på Östermalm i Stockholm och han är hemlös. De inleder en relation och snart börjar problemen med Charlottes mamma som ifrågasätter hennes omdöme och ställer ett ultimatum: om Charlotte inte gör slut kommer hon att kräva att styrelsen avsätter henne från VD-posten.

 • Polisens kriminelle son - smygitt - Min Hemlighet

  27 apr 2015

  Emma är gruppledare inom polisen och bedriver spaning mot en kriminell liga. När hennes son börjar intressera sig och ställa frågor som rör ligan, så börjar hon misstänka att han är inblandad. Sonens uppväxt har varit strulig sedan skilsmässan. Hon har hittat droger på hans rum och hon har länge försökt få honom att byta umgänge. Emma berättar för sin son om polisens planer och hela operationen äventyras.

 • Den unge strokepatienten - smygtitt - Min Hemlighet

  22 apr 2015

  Smygitta på 12 avsnittet av Min Hemlighet. Lukas, 35, är neurolog och blir Lex Maria-anmäld när en av hans patienter dör. Han är helt säker på att han ordinerat ett läkemedel men den ansvariga sjuksköterskan nekar. Lukas känner sig trängd och får utskällningar av sina kollegor för att han sköter kontakt med anhöriga på ett uselt sätt. När han får in en ung strokepatient som förklaras hjärndöd engagerar han sig i fallet. Han får bra kontakt med patientens pappa som går med på att donera sonens organ. När organdonation ska ske uppdagas saker i fallet som Lex Maria-anmäldes som gör att allt ändras även i fallet med den hjärndöde patienten.

 • I sektens klor - Min Hemlighet

  21 apr 2015

  Smygtitt på avsnitt 11 av Min Hemlighet Daniela, 24 år, styrs av sin kontrollerande och psykiskt sjuka mamma. Hon har ingen att prata med. När en kille som hon känt sedan dagis hör av sig och bjuder in henne till hans kollektiv passar hon på att åka dit för att få andrum från sin mor. Men det ska visa sig bli en ny typ av fångenskap. Först känns det underbart med människor som lyssnar och som kramar om henne. Men snart går det upp för henne att hon kontrolleras av en sekt.

 • Det galna exet - Min Hemlighet

  20 apr 2015

  Smygtitta på det tredje avsnittet av Min Hemlighet. Erik, 30 år, blir skraj när flickvännen Åsa börjar prata om att flytta ihop och skaffa barn. Han bestämmer sig för att göra slut eftersom allt börjar gå för snabbt. Men Åsa träffar snart en ny kille. Erik träffar på det nya paret på en midsommarfest. Han tycker att den nye killen verkar vara en sliskig typ som dessutom är mycket äldre än Åsa. När Åsa sedan dyker upp med ett blåmärke börjar Erik fatta misstankar. Någon dag senare ringer hon med panik i rösten. Han rusar dit och hittar Åsa blodig i köket. Erik ringer sin kompis som är polis, men Åsa vill inte anmäla. Erik är rasande och vill skydda henne till varje pris. I all dramatik hittar Erik och Åsa tillbaka till varandra. Men en dag dyker Eriks poliskompis upp och levererar en nyhet som ställer allt på ända.

 • Den sliskige modefotografen - Min Hemlighet

  20 apr 2015

  Smygtitta på det sjätte avsnittet av Min Hemlighet. Lina och Johanna drömmer om att bli modeller. Johannas karriär har redan börjat, men för Lina är det tuffare. När hon kommer i kontakt med en man som vill testfotografera henne är lyckan total. Första fotograferingen blir lyckad och hon får sitt första jobb. Men när hon kommer dit vill fotografen att hon ska sitta naken på en säng, fastlåst med handklovar. I den hjälplösa situationen blir hon sexutnyttjad. Han betalar henne 6000 kronor och hotar henne för att hon inte ska berätta vad som hänt. Hon berättar ändå för sin kompis Johanna och det visar sig att även hon råkat ut för honom. De bestämmer sig för att gillra en fälla och hämnas.

 • En hemlös man sista önskan - Min Hemlighet

  20 apr 2015

  Smygtitta på femte avsnittet av Min Hemlighet. Hemlöse Pärs enda vän är schäfern Rocky som funnits vid hans sida i tio år. Pär är svårt sjuk i lungcancer, sista stadiet, och hämtas med ambulans. Hunden får inte följa med till sjukhuset och driver lös. Pär frågar om Rocky hela tiden och till slut reagerar sjuksköterskan Elena. Hon bestämmer sig för att försöka hjälpa Pär. Allt Pär vill är att få veta att Rocky har det bra. Då kan han dö lugn. Överläkaren varnar dock Elena för att hon tar jobbet för personligt. Hon trotsar sin arbetsgivare och blir Pärs vän. Elena gör allt hon kan för att han ska få träffa sin älskade hund en sista gång.

 • Lärarens flirt med sin elev - Min Hemlighet

  20 apr 2015

  Teaser inför Min Hemlighet avsnitt 10. Mats, 41, är lärare i foto och har ett gott öga till en av sina elever, Julia, 22 år. Han inser det opassande i situationen, men kan inte sluta tänka på henne. Hon ger honom långa blickar och vill komma honom nära. Trots varningar från lärarkollegor går han över gränsen en dag och kysser Julia. Snart börjar hela skolan skvallra om dem och någon har smygfotat dem och tapetserat hela skolan. Mats blir avstängd från sitt jobb och Julia vill inte längre ha med honom att göra.