Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Ensamstående – men inte ensamma. Norska dramasuccén Melk handlar om två nyblivna mammor, Ingri (Ragnhild Myntevik) och Matilde (Julia Schacht), som träffas av en slump på BB när de ska föda sina första barn samma dag. De två kvinnorna är olika på många sätt, men har en sak gemensamt: att ingen av dem har en pappa till barnet närvarande i sina liv. Ingri och Matilde får först kontakt med varandra när deras två nyfödda bebisar har förväxlats på förlossningsavdelningen. Mammorna träffas för att byta tillbaka till rätt barn, och det något absurda mötet visar sig bli början på en djup vänskap. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  Ensamstående – men inte ensamma. Norska succéserien Melk handlar om nyblivna mammorna Ingri (Ragnhild Myntevik) och Matilde (Julia Schacht), som träffas av en slump på BB när de har fött barn samma dag – och får sina bebisar förväxlade. Avsnitt 1 av 20.

  Publicerad: 22 okt 2017

 • Avsnitt 2

  Ingri och Matilde får veta att deras barn förväxlats på BB – och det något absurda mötet visar sig bli början på en fin vänskap. Som nyblivna, ensamstående mammor söker de stöd hos varandra trots sina många olikheter. Ingri är bekymrad över Matildes osäkra bostadssituation och föreslår att hon istället ska flytta hem till henne. Avsnitt 2 av 20.

  Publicerad: 23 okt 2017

 • Avsnitt 3

  Som nyblivna mammor får Ingri och Mathilde förlita sig på barnmorskans råd, trots att hon ofta är minst sagt rörig. Ingri kämpar dessutom med amningen – och blir överöst med gamla husmorsknep. Avsnitt 3 av 20.

  Publicerad: 29 okt 2017

 • Avsnitt 4

  Mathilde avslöjar för sitt ex att han har blivit pappa – något som får dramatiska följder. Dessutom går Mathilde och Ingri på sitt livs första babysång, med varierande resultat... Avsnitt 4 av 20.

  Publicerad: 30 okt 2017

 • Avsnitt 5

  Ingri bekantar sig med mammagruppen - där de mest är intresserade av parabener och ekologiska nappar. Mathilde som också blir involverad har lite annat perspektiv än resten av gruppen. Samtidigt försöker Ingri att engagera sin mamma i barnpassning, utan någon framgång. Avsnitt 5 av 20.

  Publicerad: 5 nov 2017

 • Avsnitt 6

  Mathilde vill ha nya utmaningar och söker jobb som parkvakt. Ingri drabbas av en mjölkstockning och behöver åka till akuten. Avsnitt 6 av 20.

  Publicerad: 6 nov 2017

 • Avsnitt 7

  Mathilde måste undersöka sig hos en ovanligt stilig gynekolog, och Ingri får besök av sina svärföräldrar. Dessutom vill Mathilde tillbaka till dejtingdjungeln igen och skapar en profil på Tinder. Avsnitt 7 av 20.

  Publicerad: 12 nov 2017

 • Avsnitt 8

  Sömnproblemen fortsätter för Ingris son Henrik. Svärmor tar ansvar och lagar norsk husmanskost vilket hon tror ska hjälpa. Mathilde får en match på Tinder och går på dejt med en före detta Paradise Hotel-deltagare. Avsnitt 8 av 20.

  Publicerad: 13 nov 2017

 • Avsnitt 9

  Mathilde och Ingri åker på babysim, med Stine som chaufför. Bilkörning har nämligen visat sig vara det enda som får Ingris barn att somna. Mats och Mathilde tar sitt förhållande till en ny nivå. Avsnitt 9 av 20.

  Publicerad: 19 nov 2017

 • Avsnitt 10

  Ingri och Stine börjar komma varandra allt närmre – till Mathildes förtvivlan. Ingri går till Arbetsförmedlingen för att söka jobb, vilket visar sig vara lättare sagt än gjort. Avsnitt 10 av 20.

  Publicerad: 20 nov 2017

 • Avsnitt 11

  Mathilde ska på klassåterträff och kämpar för att få på sig de kläder som hon hade innan graviditeten. Ingris sömnlöshet gör att det nästan börjar brinna och när hon glömmer barnet i affären ringer varningsklockorna - Ingri måste sova. Nu. Avsnitt 11 av 20.

  Publicerad: 26 nov 2017

 • Avsnitt 12

  Ingri och Mathilde går på spa för att koppla av, men Ingri lyckas inte lugna sina nerver. Tjejerna möter en realitystjärna, och Mathilde söker en mojo-bekräftelse. Avsnitt 12 av 20.

  Publicerad: 27 nov 2017


Om du gillade Melk kanske du också gillar...