Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Se den omåttligt populära skådespelaren Thomas Hayes från Skam i denna norska thriller, inspirerad av verkliga händelser. När en flicka hittar rester av ett lik, är det olösta mordet bara en bricka i ett större internationellt och politiskt spel med kopplingar ända tillbaka till det kalla kriget. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  En liten flicka finner rester av ett lik och senare samma dag försvinner hon mystiskt. Polismannen Thomas försöker ta reda på vad som göms i trakterna kring älven och får reda på något fruktansvärt. Del 1:8.

  Publicerad: 12 apr 2017

 • Avsnitt 2

  Trots varningar börjar Thomas att undersöka Siljas död. Han upptäcker att flickan använt en underjordisk gång och hittar ett tillsynes nedlagt sågverk som döljer makabra hemligheter. Del 2:8.

  Publicerad: 12 apr 2017

 • Avsnitt 3

  Under ett gripande blir en misstänkt man ihjälskjuten av en rekryt innan polisen hinner förhöra honom. Detta leder till att ny information kommer fram som ställer saker på sin spets. Del 3:8.

  Publicerad: 12 apr 2017

 • Avsnitt 4

  Finns det ett samband mellan den hemligstämplade flygolyckan under kalla kriget och dagens fall? Fler spår pekar mot Thomas egen familj men någon sätter käppar i hjulen för utredningen. Del 4:8.

  Publicerad: 19 apr 2017

 • Avsnitt 5

  Thomas och Mia avslöjar att flera inom polisen och försvaret är med på att undanhålla skandalerna från kalla kriget och de rymmer till Ryssland för att avtäcka sanningen. Del 5:8.

  Publicerad: 26 apr 2017

 • Avsnitt 6

  Mia och Thomas flyr från byn mot Ryssland för att hitta den berömda dubbelagenten. Men någon är efter dem och situationen blir extremt dramatiskt. Del 6:8.

  Publicerad: 3 maj 2017

 • Avsnitt 7

  Thomas och Mia har tagit sig över gränsen till Ryssland och ett samtal med en pensionerad agent kastar nytt ljus över sanningen om Thomas familj. Ingenting är som han trodde. Del 7:8.

  Publicerad: 10 maj 2017

 • Avsnitt 8

  Mysteriet om Siljas död uppklaras, högt uppe på fjället ligger sanningen - en mystisk hemlighet som Försvaret har försökt gömma i alla år. Del 8:8.

  Publicerad: 17 maj 2017