Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 5

Favorit

Säsong


Holmes återvänder till London för att granska ett gammalt fall. Han träffar sin bror Mycroft och sin tidigare mentor Gareth Lestrade. Watson får veta mer om sitt liv innan New York.

 • Avsnitt 5

  Ancient History. När en yrkesmördare påträffas död dras Holmes och Watson in i maffiavärlden på jakten efter hans mördare. Watson hjälper en vän att leta rätt på mannen som tog henne med storm.

  28 dagar kvar

  Publicerad: 24 jan 2020

 • Avsnitt 4

  Poison Pen. Verkställande direktör för ett företag inom finansrådgivning påträffas död genom gift. Holmes och Watson utreder fallet. Situationen tar en vändning när en kvinna från Holmes förflutna misstänks.

  21 dagar kvar

  Publicerad: 17 jan 2020

 • Avsnitt 3

  We Are Everyone. När Holmes och Watson spårar upp en entreprenör som har läckt klassificerade uppgifter blir de hindrade av de cyberkrigare som skyddar honom. Watson registrerar sig på en dejtingsajt.

  14 dagar kvar

  Publicerad: 10 jan 2020

 • Avsnitt 2

  Solve for X. Hemligheten bakom mordet på en matematiker finns i en komplicerad ekvation som han försökte lösa. Watson ställs inför ett dilemma när en tidigare patients son ber henne om ett lån.

  7 dagar kvar

  Publicerad: 3 jan 2020

 • Avsnitt 1

  Holmes och Watson reser till London för att hjälpa till att spåra en gammal mentor och undersöka ett oupplöst mysterium.

  22 timmar kvar

  Publicerad: 27 dec 2019