Se programmetSäsong 7 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Doktor Martin Ellingham kan på grund av sin blodfobi inte längre arbeta som kirurg. Han flyttar från London till en vacker liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. Men det går inte helt smärtfritt, eftersom doktor Martin helt saknar sociala förmågor och ofta framstår som burdus då han säger vad han tycker utan försköningar. Han har det inte lätt i byn eftersom han ses som en snobb och ofta blir föremål för skratt från byborna. 8 säsonger

 • Doc Martin

  Avsnitt 1

  Martin återvänder till Portwenn men utan Louisa som har åkt för att bo hos sin mamma i Spanien.

  Publicerad: 1 sep 2018

  Längd: 46:00

 • Doc Martin

  Avsnitt 2

  Rachel kanske kan hjälpa Martin att förändra sig. Louisas återvändo gör att relationsfrågor mellan henne och Martin uppstår.

  Publicerad: 8 sep 2018

  Längd: 46:00

 • Doc Martin

  Avsnitt 3

  Martin bestämmer sig för att flytta från kirurgin för att ge Louisa det utrymme hon behöver. Louisa blir lite fascinerad av att träffa Martin teapeut vilket snabbt avtar när Rachel föreslår parterapi.

  Publicerad: 15 sep 2018

  Längd: 46:00

 • Doc Martin

  Avsnitt 4

  Louisa och Martin har sin första terapisession tillsammans och ingen av dem var förberedda på att det skulle få hemläxa.

  Publicerad: 22 sep 2018

  Längd: 46:00

 • Doc Martin

  Avsnitt 5

  Martin når en brytpunkt och Louisa och Morwenna övertalar Martin att hitta ett nytt hem åt Buddy. Martin är inte särskillt imponerad över Angelas alternativa tillvägagångssätt till medicin.

  Publicerad: 29 sep 2018

  Längd: 45:00

 • Doc Martin

  Avsnitt 6

  Dr. Timoney råder Martin och Louisa att gå tillbaka och minnas hur deras relation var i början och planera en dejt. Danny, Louisas ex, kommer från London tillsammans med 7 barn.

  Publicerad: 6 okt 2018

  Längd: 46:00

 • Doc Martin

  Avsnitt 7

  Efter att Martin och Louisa berättar för Dr. Timoney om deras misslyckade dejt ifrågasätter hon deras kompabilitet. Louisas lycka över att ha hittat en permanent lärare är kortlivad.

  Publicerad: 13 okt 2018

  Längd: 46:00

 • Doc Martin

  Avsnitt 8

  Louisa och Martin bestämmer sig för att göra ett slag av det, från och med en försonande middag men Louisa är orolig när Martin misslyckas med att dyka upp.

  Publicerad: 20 okt 2018

  Längd: 46:00

Om du gillade Doc Martin kanske du också gillar...

The Good Doctor

The Good Doctor

Onsdagar 20.00
What to Expect
Nytt

What to Expect

Ja, vad kan man förvänta sig egentligen?