Se programmetSäsong 6 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Baserat på den brittiska serien som följer doktor Martin Bamfords äventyr. Martin bestämmer sig för att lämna London och resa till en pittoresk fiskeby efter att hans fru varit otrogen med inte bara en - utan tre av hans vänner. Men vad som var menat som en lugn och fridfull vistelse på landet blir snart ett dramatiskt äventyr och Martin befinner sig snart mitt i den största skandal den lilla byn någonsin skådat. I huvudrollen ser vi Martin Clunes. Baserat på den brittiska serien som följer doktor Martin Bamfords äventyr. Se säsong 1-8

 • Avsnitt 1

  Doktor Martin Ellingham utvecklar blodfobi och flyttar till en vacker kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I sjätte säsongen klämtar äntligen bröllopsklockorna för Doc och Louisa. Del 1:8.

  Publicerad: 14 dec 2017

 • Avsnitt 2

  Doktor Martin Ellingham utvecklar blodfobi och flyttar till en vacker kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I sjätte säsongen klämtar äntligen bröllopsklockorna för Doc och Louisa. Del 2:8.

  Publicerad: 15 dec 2017

 • Avsnitt 3

  Doktor Martin Ellingham utvecklar blodfobi och flyttar till en vacker kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I sjätte säsongen klämtar äntligen bröllopsklockorna för Doc och Louisa. Del 3:8.

  Publicerad: 18 dec 2017

 • Avsnitt 4

  Doktor Martin Ellingham utvecklar blodfobi och flyttar till en vacker kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I sjätte säsongen klämtar äntligen bröllopsklockorna för Doc och Louisa. Del 4:8.

  Publicerad: 19 dec 2017

 • Avsnitt 5

  Doktor Martin Ellingham utvecklar blodfobi och flyttar till en vacker kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I sjätte säsongen klämtar äntligen bröllopsklockorna för Doc och Louisa. Del 5:8.

  Publicerad: 20 dec 2017

 • Avsnitt 6

  Doktor Martin Ellingham utvecklar blodfobi och flyttar till en vacker kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I sjätte säsongen klämtar äntligen bröllopsklockorna för Doc och Louisa. Del 6:8.

  Publicerad: 21 dec 2017

 • Avsnitt 7

  Doktor Martin Ellingham utvecklar blodfobi och flyttar till en vacker kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I sjätte säsongen klämtar äntligen bröllopsklockorna för Doc och Louisa. Del 7:8.

  Publicerad: 22 dec 2017

 • Avsnitt 8

  Doktor Martin Ellingham utvecklar blodfobi och flyttar till en vacker kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I sjätte säsongen klämtar äntligen bröllopsklockorna för Doc och Louisa. Del 8:8.

  Publicerad: 25 dec 2017

Om du gillade Doc Martin kanske du också gillar...