Se programmetSäsong 5 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Doktor Martin Ellingham kan på grund av sin blodfobi inte längre arbeta som kirurg. Han flyttar från London till en vacker liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. Men det går inte helt smärtfritt, eftersom doktor Martin helt saknar sociala förmågor och ofta framstår som burdus då han säger vad han tycker utan några försköningar. Han har det inte lätt i byn eftersom han ses som en snobb och ofta blir föremål för skratt från byborna. 8 säsonger

 • Doc Martin

  Avsnitt 1

  Efter att ha utvecklat blodfobi flyttar doktor Martin Ellingham till en liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I byn envisas de flesta med att kalla honom för Doc Martin. Del 1:8.

  Publicerad: 4 dec 2017

  Längd: 46:30

 • Doc Martin

  Avsnitt 2

  Efter att ha utvecklat blodfobi flyttar doktor Martin Ellingham till en liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I byn envisas de flesta med att kalla honom för Doc Martin. Del 2:8.

  Publicerad: 5 dec 2017

  Längd: 46:07

 • Doc Martin

  Avsnitt 3

  Efter att ha utvecklat blodfobi flyttar doktor Martin Ellingham till en liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I byn envisas de flesta med att kalla honom för Doc Martin. Del 3:8.

  Publicerad: 6 dec 2017

  Längd: 46:33

 • Doc Martin

  Avsnitt 4

  Efter att ha utvecklat blodfobi flyttar doktor Martin Ellingham till en liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I byn envisas de flesta med att kalla honom för Doc Martin. Del 4:8.

  Publicerad: 7 dec 2017

  Längd: 46:05

 • Doc Martin

  Avsnitt 5

  Efter att ha utvecklat blodfobi flyttar doktor Martin Ellingham till en liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I byn envisas de flesta med att kalla honom för Doc Martin. Del 5:8.

  Publicerad: 8 dec 2017

  Längd: 46:20

 • Doc Martin

  Avsnitt 6

  Efter att ha utvecklat blodfobi flyttar doktor Martin Ellingham till en liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I byn envisas de flesta med att kalla honom för Doc Martin. Del 6:8.

  Publicerad: 11 dec 2017

  Längd: 46:24

 • Doc Martin

  Avsnitt 7

  Efter att ha utvecklat blodfobi flyttar doktor Martin Ellingham till en liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I byn envisas de flesta med att kalla honom för Doc Martin. Del 7:8.

  Publicerad: 12 dec 2017

  Längd: 46:10

 • Doc Martin

  Avsnitt 8

  Efter att ha utvecklat blodfobi flyttar doktor Martin Ellingham till en liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. I byn envisas de flesta med att kalla honom för Doc Martin. Del 8:8.

  Publicerad: 13 dec 2017

  Längd: 46:18

Om du gillade Doc Martin kanske du också gillar...

The Good Doctor

The Good Doctor

Onsdagar 20.00
Säg aldrig aldrig
Nytt

Säg aldrig aldrig

Det är aldrig försent att hitta kärleken