Se programmetSäsong 4 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Doktor Martin Ellingham kan på grund av sin blodfobi inte längre arbeta som kirurg. Han flyttar från London till en liten kuststad i Cornwall för att bli husläkare. Doc Martin saknar sociala förmågor och framstår ofta som burdus då han säger vad han tycker utan några som helst försköningar. Han har det inte lätt i byn då han ses som en snobb och blir föremål för skratt från byborna. För att göra saken värre får Doc nu reda på att en gammal bekant från läkarutbildningen, Edith Montgomery, arbetar på det lokala sjukhuset och de ryker ihop ordentligt. 8 säsonger

 • Doc Martin

  Avsnitt 1

  Doktor Martin Ellingham har en fobi mot blod som gör att han inte längre kan operera. Istället jobbar han i kustbyn Portwenn. Men det går inte smärtfritt då Martins sociala talanger har vissa brister. Del 1:8.

  Publicerad: 22 nov 2017

  Längd: 45:46

 • Doc Martin

  Avsnitt 2

  Doktor Martin Ellingham har en fobi mot blod som gör att han inte längre kan operera. Istället jobbar han i kustbyn Portwenn. Men det går inte smärtfritt då Martins sociala talanger har vissa brister. Del 2:8.

  Publicerad: 23 nov 2017

  Längd: 45:46

 • Doc Martin

  Avsnitt 3

  Doktor Martin Ellingham har en fobi mot blod som gör att han inte längre kan operera. Istället jobbar han i kustbyn Portwenn. Men det går inte smärtfritt då Martins sociala talanger har vissa brister. Del 3:8.

  Publicerad: 24 nov 2017

  Längd: 45:47

 • Doc Martin

  Avsnitt 4

  Doktor Martin Ellingham har en fobi mot blod som gör att han inte längre kan operera. Istället jobbar han i kustbyn Portwenn. Men det går inte smärtfritt då Martins sociala talanger har vissa brister. Del 4:8.

  Publicerad: 27 nov 2017

  Längd: 44:56

 • Doc Martin

  Avsnitt 5

  Doktor Martin Ellingham har en fobi mot blod som gör att han inte längre kan operera. Istället jobbar han i kustbyn Portwenn. Men det går inte smärtfritt då Martins sociala talanger har vissa brister. Del 5:8.

  Publicerad: 28 nov 2017

  Längd: 45:45

 • Doc Martin

  Avsnitt 6

  Doktor Martin Ellingham har en fobi mot blod som gör att han inte längre kan operera. Istället jobbar han i kustbyn Portwenn. Men det går inte smärtfritt då Martins sociala talanger har vissa brister. Del 6:8.

  Publicerad: 29 nov 2017

  Längd: 45:30

 • Doc Martin

  Avsnitt 7

  Doktor Martin Ellingham har en fobi mot blod som gör att han inte längre kan operera. Istället jobbar han i kustbyn Portwenn. Men det går inte smärtfritt då Martins sociala talanger har vissa brister. Del 7:8.

  Publicerad: 30 nov 2017

  Längd: 45:46

 • Doc Martin

  Avsnitt 8

  Doktor Martin Ellingham har en fobi mot blod som gör att han inte längre kan operera. Istället jobbar han i kustbyn Portwenn. Men det går inte smärtfritt då Martins sociala talanger har vissa brister. Del 8:8.

  Publicerad: 1 dec 2017

  Längd: 45:52

Om du gillade Doc Martin kanske du också gillar...

Barnmorskan i East End
Ny säsong

Barnmorskan i East End

Följ barnmorskorna i London
Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210

Spana in den populära serien här
The Good Doctor

The Good Doctor

Onsdagar 20.00