• @Wenström
  24:13

  Henrik Stenson

  30 sep 2016

  Ola Wenström träffar svenske golfstjärnan Henrik Stenson. Avsnitt 1 av 12.

 • Janne Andersson

  7 okt 2016

  Det är dags för program två i Ola Wenströms intervjuserie @Wenström. På torsdag gästar förbundskaptenen Janne Andersson, lagom till VM-kvalet mot Luxemburg. Det blir ett personligt samtal, där Janne Anderssons fru Ulrika sågar makens sena byten. Avsnitt 2 av 12.

 • Marta

  14 okt 2016

  Det är dags för program tre i Ola Wenströms intervjuserie @Wenström. Veckans gäst är Marta. I en känslosam intervju, där stjärnan inte kan hålla tillbaka tårarna, berättar hon om straffdramat i Rio, första mötet med snön i Umeå och sin tuffa barndom. Avsnitt 3 av 12.

 • Marcus Ericsson

  21 okt 2016

  I fjärde avsnittet av intervjuserien @Wenström tar Formel 1-föraren Marcus Ericsson plats i gäststolen. Sveriges främsta racingstjärna pratar med Ola Wenström om hur han handskas med näthat, om rävspelet med stallkamraten och att vara uppbackad av en hemlig finansiär. Fartfantomen förklarar även hur han vågar ratta ett "monster" i 350 km/h, men samtidigt är rädd för fåglar. – Jag har lite fågelfobi. När skator flyger över blir det jobbigt. Avsnitt 4 av 12.

 • Fredrik "Fidde" Rosengren

  28 okt 2016

  Robin Söderlings före detta tränare och avgående DC-kaptenen Fredrik "Fidde" Rosengren är veckans gäst i @Wenström. Han pratar bland annat om hur karriären fått honom att försaka familjelivet, om bortskämda tennisstjärnor och svensk tennis dystra framtid. – Jag är otroligt orolig, säger Rosengren.

 • Henrik Lundqvist

  4 nov 2016

  I sjätte avsnittet av intervjuserien @Wenström på TV3 Sport HD, tar hockeystjärnan Henrik Lundqvist plats i gäststolen. Ola Wenström träffar ”Kung Henrik” på hemmaplan, i New York. Där pratar New York Rangers och Tre Kronors målvakt bland annat om den mentala kampen bakom spelet, om att tvivla på sin egen förmåga och se slutet på karriären. Men även om hur det är att uppfostra rookies i Rangers och två döttrar på Manhattan. – Det funkar jättebra, ännu så länge, säger Lundqvist om papparollen. De kommer att få se och uppleva så mycket som gör att de förhoppningsvis kommer få en bred syn på livet och världen. New York är verkligen en häftig plats att växa upp på. Avsnitt 6 av 12.

 • Alexander Norén

  11 nov 2016

  Alexander Norén, som är gäst i veckans @Wenström, har rusat på världsrankingen i år. Men golflivet har inte alltid lekt för den svenska stjärnan. I ett öppet samtal avslöjar han hur prestationsångesten hemsökt honom och hämmat hans prestationer på golfbanan. Hemligheten bakom den nyfunna framgången? Att bli pappa. – Jag har blivit mer än bara en golfare. Avsnitt 7 av 12.

 • Pia Sundhage

  18 nov 2016

  Den här veckan är förbundskapten Pia Sundhage gäst hos @Wenström. Hon berättar öppet om konflikten med de allsvenska klubbarna som inte ville ha kvar henne som förbundskapten, vad hon menade när hon sa att hon var beredd att träna Nordkorea, och vad hon kände när Hope Solo försökte psyka Lisa Dahlkvist. – När detta hände svor jag inombords, ska jag villigt erkänna. Det hör inte till den här fina sporten. Jag tyckte att det var fusk, säger Pia Sundhage. Avsnitt 8 av 12.

 • Håkan Ericson

  25 nov 2016

  U21-landslagets guldmakare Håkan Ericson fick aldrig frågan om att ta över landslaget efter Erik Hamrén. – Jag hade några veckor där jag minimerade min tid på kontoret, där jag var hemma och var låg eller arg eller ledsen eller bitter eller vad det nu handlade om, säger Håkan Ericson. Avsnitt 9 av 12.

 • Ida Odén

  2 dec 2016

  Ida Odén har både hunnit med att bli mamma och lägga av med handbollen. Men det där är historia. Nu väntar EM på hemmaplan, och Odén är tillbaka i landslaget. I @Wenström berättar hon om beslutet att komma tillbaka, hur man kombinerar mammalivet med elitidrott, och känslan av att få spela ett stort mästerskap i Sverige. – Det är klart att det känns i kroppen att få spela EM på hemmaplan, säger Odén. Avsnitt 10 av 12.

 • Magnus Pehrsson

  9 dec 2016

  Han blev fotbollsinvalid vid 27 års ålder. I dag är Magnus Pehrsson 40, och ska efter förbundskaptensjobbet i Estland ta över svenska mästarna Malmö FF. I intervjuserien @Wenström berättar tränarprofilen även om hur det var att i unga år förlora sin pappa, och hur han förhåller sig till hot och hat. – Jag har varit med om ganska stora grejer i livet som det kanske tar ett helt liv för andra att vara med om, och när man hanterar det så blir man starkare. Avsnitt 11 av 12.

 • Sarah Sjöström

  16 dec 2016

  Olympisk mästarinna i världsrekordfart och notorisk vinnare sedan 14 års ålder med totalt 48 mästerskapsmedaljer. OS-drottningen Sarah Sjöström gästar säsongsavslutningen på intervjuserien @Wenström och berättar bland annat om den hårda pressen inför Rio, och den lata hösten där hon passade på att bada med hajar. Avsnitt 12 av 12.