• Michel Tornéus

  24 feb 2017

  Intervjuserien @Wenström är tillbaka. Vårsäsongens första gäst är svenske rekordhållaren i längdhopp, Michel Tornéus, som efter besvikelsen i Rio-OS nu ändrat sitt upplägg. Numera pendlar 30-åringen till Florida för att bli nummer ett. Avsnitt 1 av 12.

 • Pontus Jansson

  3 mar 2017

  I veckans avsnitt av intervjuserien @Wenström gästar fotbollshårdingen Pontus Jansson programledaren Ola Wenström. Anfallaren som blev mittback är numera en kultspelare i klassiska Leeds, med egen sång bland fansen. För Wenström berättar 26-åringen om kärleken från fansen och till sin fru, Premier League-drömmen och landslagsambitionen samt likheterna med Zlatan Ibrahimovic. Avsnitt 2 av 12.

 • Annika Sörenstam

  10 mar 2017

  Veckans gäst i @Wenström är världens genom tiderna främsta golfspelare på damsidan, med bland annat tio majortitlar på meritlistan. I dag är Annika Sörenstam tvåbarnsmamma, en driven affärskvinna, tv-kommentator och lagkapten för Solheim Cup. För programledaren Ola Wenström berättar hon om att vara förälder i USA, om den blågula avundsjukan och hur det är att spela golf med Donald Trump. Avsnitt 3 av 12.

 • Lars Lagerbäck

  17 mar 2017

  Världens meste mästerskapskapten gästar intervjuserien @Wenström. För programledaren Ola Wenström berättar den färske förbundskaptenen för Norge och hyllade tv-experten Lars Lagerbäck om Islandssuccén som gav röster i presidentvalet, doktorshatten och jobben han ratade för den nya utmaningen. Avsnitt 4 av 12.

 • Erik Johansson

  24 mar 2017

  Erik Johansson gästar veckans avsnitt av @Wenström. För programledaren Ola Wenström berättar det 28-åriga Köpenhamnsproffset varför han nobbar landslaget. Men även om ointresset för fotboll, mötena med Zlatan och drömmen om England. Avsnitt 5 av 12.

 • Leif Boork

  31 mar 2017

  I tolv episoder kommer programledaren Ola Wenström att resa runt världen och placera hett aktuella idrottsstjärnor på sin intervjustol. Detta avsnitt: Leif Boork. Avsnitt 6 av 12.

 • Mika Zibanejad

  7 apr 2017

  I tolv episoder kommer programledaren Ola Wenström att resa runt världen och placera hett aktuella idrottsstjärnor på sin intervjustol. Detta avsnitt: Mika Zibanejad. Avsnitt 7 av 12.

 • Jonas Olsson

  14 apr 2017

  Jonas Olsson gästar veckans avsnitt av intervjuserien @Wenström. Efter tre år i Holland och nio säsonger i England flyttade han hem till Djurgården och allsvenskan. För programledaren Ola Wenström berättar 34-åringen om de höga engelska böterna, landslagsbesvikelsen och om sitt hastiga uppbrott från West Bromwich utan att säga hej då. Avsnitt 8 av 12.

 • Alex Ryssholm

  21 apr 2017

  En affärsjurist, bussmiljardär och numera fotbollsentreprenör gästar veckans avsnitt av @Wenström. 59-årige Alex Ryssholm är ordförande i allsvenska nykomlingen AFC Eskilstuna. För Ola Wenström berättar han om drivkraften från den hårda uppväxten i Ryssland, misstänksamheten mot honom i Sverige, och att fly ryska maffian. Avsnitt 9 av 12.

 • Rikard Grönborg

  28 apr 2017

  I tolv episoder kommer programledaren Ola Wenström att resa runt världen och placera hett aktuella idrottsstjärnor på sin intervjustol. Detta avsnitt: Rikard Grönborg. Avsnitt 10 av 12.

 • Richard S Johnson

  5 maj 2017

  Golfspelaren Richard S Johnson gästar veckans avsnitt av intervjuserien @Wenström. För programledaren Ola Wenström berättar 40-åringen om sin karriärhotande skada och maniska prestationshets. Men även om hajarna hos Floridagrannen Jesper Parnevik, och demonerna hos en annan – Tiger Woods. Avsnitt 11 av 12.

 • Björn Eriksson

  12 maj 2017

  I tolv episoder kommer programledaren Ola Wenström att resa runt världen och placera hett aktuella idrottsstjärnor på sin intervjustol. Detta avsnitt: Björn Eriksson. Avsnitt 12 av 12.