Se programmetSvenska fall: Barnamorden i Arboga - Del 1

Favorit

Säsong


Omskakande dokumentärer om morden som fick Sverige att stanna. I den här serien får ni en fördjupning och förklaring till några av de mest avskyvärda brotten i Sveriges samtid. Se säsong 1-3

 • UNKNOWN

  Den 17 mars 2008 misshandlas Max, 4 och Saga, 2 till döds i ett radhus i Arboga. Deras mamma Emma får svåra skador. Minuterna efter kommer barnens bonuspappa hem och hittar sin döende familj i hallen.

  Publicerad: 31 jan 2019

 • Svenska fall: Barnamorden i Arboga - Del 2

  Polisen har äntligen fått ett genombrott. Allt mer pekar mot att Torgnys semesterflört Christine Schürrer kan vara den skyldige. Barnamorden i Arboga del 2 är en nervkittlande berättelse om polisens jakt på bevis.

  Publicerad: 7 feb 2019

 • UNKNOWN

  Den 12 september 2008 försvinner Carolin Stenvall, 29 år, spårlöst på väg till en intervju. Polisens enda spår är hennes bil som hittas övergiven på en rastplats längs motorvägen söder om Gällivare.

  Publicerad: 14 feb 2019

 • UNKNOWN

  En kall höstdag hittar polisen plastsäckar med likdelar i Riddarfjärden i centrala Stockholm. Kroppen visar sig komma från en man, men hans identitet är en gåta. Trots att huvudet är svårt bränt lyckas polisen ta fram en fantombild. Så börjar historien om styckmörderskan Maria Kisch.

  Publicerad: 21 feb 2019

 • UNKNOWN

  I mars 2015 hittas ett pensionärspar döda i sitt nedbrunna sommarhus utanför Jönköping. När ännu ett pensionärspar hittas döda i ett brandskadat hus börjar polisen hitta skrämmande kopplingar.

  Publicerad: 28 feb 2019

 • UNKNOWN

  Våren 2009 blir oljemiljonären Thomas Gröndahl ihjälskjuten utanför sitt hem i Fagersta. När polisen börjar gräva i fallet börjar spåren snart leda över Östersjön. Med hjälp av övervakningskameror och kartläggning av telefonsamtal spåras mördaren till Estland. Kan mordet vara ett klumpigt försök att komma åt Gröndahls arvsmiljoner?

  Publicerad: 7 mar 2019

 • UNKNOWN

  Esa Rano blev rikskänd 2008 efter en grannfejd som slutade med att han mirakulöst överlevde ett våldsamt yxhugg i huvudet. Men påsken 2012 hittades Esa död. Var det en naturlig död, eller hade någon av hans fiender mördat honom?

  Publicerad: 14 mar 2019

Om du gillade Svenska fall kanske du också gillar...