Se programmetSvenska fall: Döden i Arboga - Del 1

Favorit

Säsong


En serie omskakande dokumentärer om morden som fick Sverige att stanna. I Svenska fall får ni en fördjupning och förklaring till några av de mest avskyvärda brotten i Sveriges samtid. Se säsong 1-3

 • Svenska fall: Döden i Arboga - Del 1

  Döden i Arboga del 1 av 2. Det började som en tidningsnyhet om en medelålders kvinna som påstods ha utnyttjat flyktingpojkar sexuellt. När polisen började nysta i Johanna Möllers bakgrund hittade de snart ond bråd död och en person som till synes hade förmågan att manipulera människor till nästan vad som helst. Snart hade Johanna Möller blivit en av de mest omtalade brottslingarna i modern svensk historia.

  Publicerad: 30 aug 2018

 • TV3 Dokumentär: Döden i Arboga - Del 2

  Döden i Arboga del 2 av 2. Sommaren 2016 chockas Sverige av en blodig familjetragedi i en idyllisk sommarstuga utanför Arboga. En tidigare ostraffad sexbarnsmamman misstänks ha mördat sin pappa, och försökt mörda sin mamma.

  Publicerad: 6 sep 2018

 • Svenska fall: Flickan som försvann

  Få kriminalgåtor har berört svenskarna så mycket som 17-åriga Lisa Holms försvinnande. Mitt i sommaridyllen Kinnekulle försvann hon spårlöst från sitt sommarjobb en junikväll 2015.

  Publicerad: 13 sep 2018

 • Svenska fall: Blodet ingen såg

  Vi tar upp mordet på Marina Johansson, och den kritiserade polisutredningen som plågades av många missar. Marina försvann mystiskt från sitt hem 2010.

  Publicerad: 20 sep 2018

 • Svenska fall: Miljonärsmordet

  Göran Lundblad mördades av sin egen dotter Sara och hennes pojkvän i Förlösa 2012, ett mord som gick rätt in i hjärtat på många svenskar. Motivet tros ha varit ett arv på många miljoner.

  Publicerad: 27 sep 2018

Om du gillade Svenska fall kanske du också gillar...