Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Denna dokumentärserie avslöjar det norra landskapet. Vi följer en säsong i livet för unga och dynamiska invånare i det arktiska landskapet som skapar ett liv för sig själva och sina familjer på den frusna tundran. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  Vi träffar Franco i Iqaluit endast ett par dagar innan han ska sköta en mycket stressande oljeöverlåtelse för sitt samhälle. Franco delar också sina politiska ambitioner med oss.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 2

  Tredje generationens fiskare Shawn för vidare traditioner till sin unga son. Vi träffar ett par ekologiska jordbrukare i Whitehorse som bor långt från civilisationen i en yurt med sina två små barn.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 3

  Researrangören Kylik som har sin bas i Inuvik försöker lansera en djärv ny affärssatsning. Samhällsledaren Franco Buscemi tar ett modigt steg mot en politisk karriär i Iqaluit.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 4

  Fiskaren Shawn testar en ny affärssatsning i Yellowknife. Jordbrukarna Kate och Bart får sitt andra barn, men kämpar för att ta tillvara sommarsäsongen.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 5

  Stacey, TV-producent i Iqaluit, gör sitt bästa för att skapa en show helt och hållet i Inuktitut. Fiskaren Shawn kämpar för att hitta en förvaringsplats åt sin båt till vintern.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 6

  Unga TV-producenten Stacey skydar sig för att få ett program klart, medan hon måste handskas med svåra logistikproblem. De andra invånarna uppe i norr planerar och förbereder sig inför framtiden.

  Publicerad: 9 apr 2018

Om du gillade True North Calling kanske du också gillar...