Se programmetThe Long Road Home S01E02

Favorit

Säsong


De nyanlända männen i 1:a kavalleridivisionen måste inleda ett viktigt räddningsuppdrag när en av deras plutoner blir attackerade av tusentals fienderebeller i Sadrstaden i Bagdad. Se säsong 1

 • I stormens öga

  Löjtnant Shane Aguero och hans pluton, som fortfarande blir beskjutna i Sadr City, söker skydd och sätter upp försvarspositioner. I Camp War Eagle drar Volesky och Denomy igång en räddningsoperation. Del 2:8.

  Publicerad: 31 okt 2019

 • Vägen till krig

  När den 1. kavalleridivisionens nyanlända mannar börjar förbereda sig inför sin första krigsstationering i Sadr City i Bagdad blir en pluton under löjtnant Aguera överfallna under ett rutinuppdrag.Del 1:8.

  Publicerad: 31 okt 2019

 • Valet

  Spänningarna når brytningspunkten när soldaterna sitter fast i ett irakiskt hem i väntan på att bli undsatta. Tolken Jassim al-Lanis problematiska förflutna avslöjas och hans lojalitet sätts på prov.

  Publicerad: 31 okt 2019

 • Mot det okända

  Kapten Troy Denomy och överstelöjtnant Gary Volesky leder ett våghalsigt försök att undsätta löjtnant Shane Agueros pluton som fortfarande är instängd i ett hus i Sadr City. Del 3:8.

  Publicerad: 31 okt 2019

 • Dröm om mig

  Åtta timmar och sju minuter efter det att de första skotten avlossades återförenas äntligen 1. kavalleridivisionens mannar, men firandet blir kort då de fallna måste hedras. Del 8:8.

  Publicerad: 31 okt 2019

 • En stad som heter himlen

  När Miltenbergers mannar utsätts för tung beskjutning tvingas de kämpa för sina liv, men även med att hantera efterdyningarna. För en viss soldat utgör det början på en livslång kamp. Del 6:8.

  Publicerad: 31 okt 2019

 • I dödens dal

  Medan deras "fredsuppdrag" fortsätter utvecklas till en mardröm sitter den 1. Kavalleridivisionen fortsatt fast i ett irakiskt hus. Denomy och Volesky omgrupperar sig inför ett nytt räddningsförsök. Del 4:8.

  Publicerad: 31 okt 2019

 • Överge hoppet

  Med Aguero ur spel och snabbt minskande ammunitionsförråd kämpar Bourquin med att försöka signalera till helikoptrar i ett desperat försök att bli hittad, vilket kulminerar i en dramatisk slutstrid. Del 7:8.

  Publicerad: 31 okt 2019

Om du gillade The Long Road Home kanske du också gillar...