Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 6

Favorit

Säsong


Följ med Ross Kemp till några av världens farligaste, mest laglösa och våldsdrabbade platser. Han granskar de internationella organiserade gäng, terrorister och lokala kriminella nätverk som gör livet outhärdligt för miljontals människor. Vi hör berättelser som många anser är för farliga att prata om. Vi får en hjärtskärande inblick i livet för de människor som drabbas av våldet. I varje avsnitt jagar Ross Kemp efter lagöverträdare som sprider död och förödelse omkring sig. Vi möter den orubbliga polisen och hamnar även ansikte mot ansikte med brottslingarna…

 • Ross Kemps extrema värld

  Avsnitt 6

  Ross reser till områden i östra Afrika där häxkonst är en del av vardagen, och undersöker hur den moderna häxjakten har slitit hundratals människor från sina hem.

  Publicerad: 10 apr 2019

  Längd: 43:40

 • Ross Kemps extrema värld

  Avsnitt 5

  Sju år efter orkanen Katrina, undersöker Ross tragedierna som fortsatt drabba New Orleans.

  Publicerad: 9 apr 2019

  Längd: 42:25

 • Ross Kemps extrema värld

  Avsnitt 4

  Ross besöker kulturstaden Marseille och undersöker hur tillströmningen av illegala, sofistikerade vapen lett till brottsvåg som försvårat polisens arbete betydligt.

  Publicerad: 8 apr 2019

  Längd: 43:25

 • Ross Kemps extrema värld

  Avsnitt 3

  Ross reser till Glasgow, som både är ett av Europas viktigaste finansiella nav, och har flera av Storbritanniens fattigaste områden.

  Publicerad: 4 apr 2019

  Längd: 41:04

 • Ross Kemps extrema värld

  Avsnitt 2

  Medan president Chavez kämpar för att väljas om, reser Ross till Venezuelas huvudstad Caracas för att undersöka kollapsen av lag och rätt i ett land rikt på olja.

  Publicerad: 3 apr 2019

  Längd: 42:00

 • Ross Kemps extrema värld

  Avsnitt 1

  Ross reser till den kaotiska staden Karachi, där över 18 miljoner människor bor. Han undersöker den blodiga striden för kontroll över Pakistans viktigaste stad.

  Publicerad: 2 apr 2019

  Längd: 42:38

Om du gillade Ross Kemps extrema värld kanske du också gillar...