Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


I "Minnet av ett brott" berättar fyra poliser om mordutredningarna de aldrig kan glömma. Som polis går det inte att låta känslorna styra när man utreder grova brott. Men vissa fall går det inte att värja sig emot, fall som dröjer sig kvar i tankarna. I Minnet av ett brott berättar fyra av Sveriges mest erfarna poliser om utredningarna som har väckt starkast känslor hos dem. Det blir fyra gripande berättelser om några av Sveriges mest uppmärksammade brott. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  I TV3 Dokumentär: Minnet av ett brott berättar fyra poliser om mordutredningarna de aldrig kan glömma. I premiären berättar kriminaltekniker Sonny Björck om jakten på polismördarna i Malexander, ett vansinnesdåd som chockade även luttrade poliser. Avsnitt 1 av 4.

  Publicerad: 1 nov 2018

 • Avsnitt 2

  Den första dagen på påsklovet 1989 går en 10-årig flicka i Hörby hemifrån för att träffa sina kompisar. Hon skulle aldrig komma hem igen. Sex dagar senare hittas hon mördad. Lokalpolisen Alf Andersson i Eslöv får motvilligt i uppdrag att leda sin första mordutredning. Avsnitt 2 av 4.

  Publicerad: 8 nov 2018

 • Avsnitt 3

  Den 4 december 1994 drabbas Stockholm av en av Sveriges värsta masskjutningar någonsin. Efter att ha blivit nekade att komma in på Sturecompagniet återvänder två män beväpnade med ett automatgevär. Avsnitt 3 av 4.

  Publicerad: 15 nov 2018

 • Avsnitt 4

  Den 29 januari 2006 anmäler en mamma och hennes sambo att deras 10-årige son Bobby har försvunnit från en parkeringsplats utanför Göteborg.

  Publicerad: 22 nov 2018

Om du gillade Minnet av ett brott kanske du också gillar...