• Kvinnors Hemliga Liv
  45:16

  Avsnitt 1

  2 mar 2011

  - Once you’ve done this, there’s no going back. I delstaten Nevada, på Moonlite Bunny Ranch, en av USAs legala bordeller, får vi följa med in bakom kulisserna och träffa kvinnorna som arbetar där. Vad är det som driver kvinnorna, varav några är mammor med små barn hemma, att söka sig till sexindustrin? Varför har vissa lämnat vanliga nio till fem-jobb bakom sig? Varje år kommer 5000 ansökningar in till bordellmamman Suzette som har hand om rekryteringen.

 • Avsnitt 2

  9 mar 2011

  – Normal is boring. I’m glad that I was born different, säger Jackie The Human Tripod. Skäggiga damen, enbenta Jackie, tigerkvinnan och hummerflickan har byggt en karriär på sina annorlunda utseenden. De får stå ut med stirrande blickar, mobbning och folk har hela tiden åsikter om deras yrkesval. Men de är stolta över det de gör och älskar sitt liv med en resande cirkus. De kallar själva sitt uppträdande för en freakshow. Lobster Girl är född med en kloliknande högerhand. Jackie The Human Tripod är född med ett ben men är mer akrobatisk än de flesta. Jennifer började få skägg i tjugoårsåldern och valde att inte ta bort det. Tigerkvinnan Katzen har tatuerat sig över hela kroppen, även i ansiktet och när hon uppträder inför publik är det minst sagt hårresande. Hon visar hur hon spikar sig i huvudet, sticker upp en kniv i näsan, tänder cigarett med eldsprutande vinkelslip, piercar sig själv med en tjock nål på armarna, äter glas och släcker slutligen cigaretten på tungan. I dokumentärserien Kvinnors hemliga liv får vi följa med på en resa bakom kulisserna i några ovanliga amerikanska kvinnors liv. De är alla olika, men en sak har de gemensamt: de tänjer på gränserna för vad som är accepterat i vårt moderna samhälle och har alla en stark historia att berätta. Sandra Wimark presenterar programmet som är producerat i USA.

 • Avsnitt 3

  16 mar 2011

  – De gjorde hemska saker med oss. Det var som att leva i ett koncentrationsläger, säger Tricia Cartledge, före detta medlem i en religiös sekt. Hon förlorade sina söner till sekten när hon flydde tillsammans med sin make. I kvällens Kvinnors hemliga liv handlar det om att gå med i en sekt och den svåra kampen att ta sig ur. Tricia Cartledge berättar om hur hon och hennes familj aldrig trodde att de skulle kunna hamna i en sekt, men sakta drogs med, undan för undan, i Word Center Ministries. Det som från början verkade vara en trevlig grupp av sociala människor och karismatiska ledare tog mer och mer av familjens liv i anspråk. De blev sakta mer involverade och engagerade och isolerades på så vis från människor utanför gruppen. Den karismatiske ledaren blev mindre förlåtande och mer krävande med tiden. Ingen i familjen insåg vad som höll på att hända. De var fast. Brenda Lee blev medlem i Jehovas vittnen genom att hennes mamma rekryterades av dörrknackare. På sin artonårsdag flydde hon utan att se sig om. Hon berättar om en lycklig barndom som förvandlades till total ensamhet och isolering när Jehovas vittnen kom in i bilden. Amy Shipley fastnade i en yogasekt och har precis brutit sig loss och får professionell hjälp för att komma tillbaka till sitt normala liv. Patricia Morin sörjer sin dotter som gått med i en sekt och brutit kontakten med sina föräldrar och syskon. I dokumentärserien Kvinnors hemliga liv får vi följa med på en resa bakom kulisserna i några ovanliga amerikanska kvinnors liv. De är alla olika, men en sak har de gemensamt: de tänjer på gränserna för vad som är accepterat i vårt moderna samhälle och har alla en stark historia att berätta. Sandra Wimark presenterar programmet som är producerat i USA. Avsnitt 3:4.

 • Avsnitt 4

  23 mar 2011

  En av dem har bantat ner sig från över 100 kilo till extremt vältränad bikinimodell och har fått pryda hela 27 tidningsomslag med sin nya drömkropp. I säsongsavslutningen träffar vi tre olika kvinnor som alla ändrat livsstil. De har tagit sig upp från soffan, slutat äta äppelpaj och glass till frukost. Kastat chipsen, chokladen och läsken till förmån för sundare alternativ. De lever nu ett aktivt liv med frukt, grönt, nyvunnen energi, träning och vill inspirera andra att ta tag i sina liv. Celeste bestämde sig för att göra något åt sin situation efter att hennes lille son sagt åt henne på skarpen. Hon led av extrem fetma och kunde gå till affären tre, fyra gånger dagligen för att fylla på skafferiet och sig själv. Hon gjorde en magsäcksoperation, gick ner i vikt, men blev snabbt tjock igen. Idag har Celeste lyckats gå ner alla kilon och arbetar som hälso- och fitnessexpert. Cindy har blivit tjock av stillasittande framför datorn, men använder nu den istället till att videoblogga inför offentligheten om sin bantning och nya sunda livsstil. Jennifer vägde över 100 kilo efter sitt andra barn. Hon har tränat stenhårt och lagt om sin kost helt. Idag kan hon stoltsera med att ha vunnit bikinimodelltävlingar och har dessutom figurerat på 27 tidningsomslag. Avsnitt 4:4.