Se programmetI huvudet på en mördare S03E07

Favorit

Säsong


I I huvudet på en mördare går vi ända tillbaks till barndomen för att hitta spåren som får en människa att gå över gränsen och ta en annan människas liv. Vi möter familjemedlemmar, barndomsvänner, bekanta, lärare, poliser och många fler för att lägga ett pussel som hjälper oss att förstå gärningen. Se säsong 1-3

 • I huvudet på en mördare: Anton Lundin Pettersson

  När en svartklädd ung man beväpnad med svärd dyker upp på skolan i Trollhättan tror folk att det är ett skämt. Anton är en tidigare ostraffad 19-åring som plötsligt begår ett brutalt massmord.

  Publicerad: 12 dec 2019

 • I huvudet på en mördare: Johan Fallqvist

  Den 27 juli 2018 bestämmer sig 28-åriga Johan Fallqvist för att göra verklighet av sin morbida fantasi - att knivmörda en kvinna. Avsnitt 6 av 7.

  Publicerad: 5 dec 2019

 • I huvudet på en mördare: Bengt Karlsson

  Bengt Karlsson var en omtyckt nattvandrare som engagerade sig i kvinnors trygghet. Men bakom den snälla ytan dolde sig en sexualsadistisk seriemördare som hade förgripit sig på kvinnor i hela sitt liv. Avsnitt 5 av 7.

  Publicerad: 28 nov 2019

 • I huvudet på en mördare: Jonas Runnemark

  En till synes vanlig och lyckligt gift kille slår sin fru med en slägghammare i huvudet och slänger ner henne och deras baby i Dalby Stenbrott. Vad fick honom att så kallblodigt mörda sina närmaste? Avsnitt 4 av 7.

  Publicerad: 21 nov 2019

 • I huvudet på en mördare: Mikael ”Smeden” Kittilä

  Smeden Mikael Kittilä lever ett dubbelliv. Utåt sett träffar han kvinnor och arbetar som byggnadsarbetare. I hemlighet dejtar han homosexuella män som han binder fast och torterar. Avsnitt 3 av 7.

  Publicerad: 7 nov 2019

 • I huvudet på en mördare: Albin Aspgren

  Den 20 september 2014 kliver Albin Aspgren in på polisstationen och erkänner att han mördat och styckat sin kvinnliga vän. Mordet är helt oförklarligt för omgivningen. Avsnitt 2 av 7.

  Publicerad: 31 okt 2019

 • I huvudet på en mördare: Martin Jonsson

  Martin Jonsson misshandlade Lotta Rudholm till döds sommaren 2016. Tolv år tidigare slog han oprovocerat ihjäl 30-årige Niklas Westman. Men hur blev Martin en mördare med ett okontrollerat raseri? Avsnitt 1 av 7.

  Publicerad: 24 okt 2019

Om du gillade I huvudet på en mördare kanske du också gillar...