Se programmetI huvudet på en mördare S02E01

Favorit

Säsong


I "I huvudet på en mördare" går vi på djupet i psyket på sex av Sveriges värsta våldsbrottslingar. Hur var deras barndom, vilka tecken fanns, vad drev dem till sexuellt våld och mord? Genom intervjuer med personer i mördarnas närhet, psykologiska experter, poliser, arbetskamrater och kärlekar försöker vi se vilka omständigheter som gör att just de här personerna går över gränsen och tar en annan människas liv? Se säsong 1-3

 • I huvudet på en mördare: Kjell-Åke Johansson

  I säsongspremiären granskar vi Kjell-Åke Johansson, en av Sveriges värsta sadister genom tiderna. Under flera månaders tid torterar han en kvinna på en gård i Aspa utanför Örebro så svårt att hon till sist dör. Men det är inte första gången Kjell-Åke Johansson plågar någon till döds. Avsnitt 1 av 6.

  Publicerad: 28 mar 2019

 • I huvudet på en mördare: Edvin Gyllensvaan

  En sommardag i juni 2017 tejpar Edvin Gyllensvaan fast ett äldre par vid två köksstolar och skär halsen av dem. Den tidigare ostraffade småbarnspappan är en gåta för polisen. Avsnitt 2 av 6.

  Publicerad: 4 apr 2019

 • I huvudet på en mördare: Mikael Hagelin

  Mikael Hagelin är bara 17 år gammal när han dödar sin mamma med fyrtio knivhugg efter en mångårig dysfunktionell familjerelation. Efter fyra års ungdomsvård träffar han sin drömtjej, som trots hans mörka bakgrund litar på Mikael. Det ska inte dröja länge innan Mikael även hugger ihjäl sin sambo. Avsnitt 3 av 6.

  Publicerad: 11 apr 2019

 • I huvudet på en mördare: Benita Hokkanen

  Långshyttanmordet blev ett av Sveriges mest uppmärksammade brottsfall 2016, då en grupp på elva personer tillsammans planerar och genomför mordet på 61-åriga Madeleine. Under en utflykt stryper flera ur gruppen med samlade krafter Madeleine i baksätet av en bil. edan knivhuggs Madeleine till döds och hennes kropp dumpas i ett gruvhål. Avsnitt 4 av 6.

  Publicerad: 25 apr 2019

 • I huvudet på en mördare: Billy Fagerström

  Tova Moberg, 19 år, är i sin pojkvän Billy Fagerströms våld. Han kontrollerar henne totalt och utsätter henne för utstuderad misshandel. I sin dagbok beskriver hon tortyren och sin rädsla för att dö. Avsnitt 5 av 6.

  Publicerad: 2 maj 2019

 • I huvudet på en mördare: Janne Tuomela

  Janne Tuomela blir känd som "Den leende styckmördaren", efter att han i mars 2006 hugger ihjäl sin sambo. Han förvarar kroppen på balkongen innan han styckar henne och dumpar kroppsdelarna i en sjö. Avsnitt 6 av 6.

  Publicerad: 9 maj 2019

Om du gillade I huvudet på en mördare kanske du också gillar...