• I huvudet på en mördare: Kjell-Åke Johansson

  28 mar 2019

  I säsongspremiären granskar vi Kjell-Åke Johansson, en av Sveriges värsta sadister genom tiderna. Under flera månaders tid torterar han en kvinna på en gård i Aspa utanför Örebro så svårt att hon till sist dör. Men det är inte första gången Kjell-Åke Johansson plågar någon till döds. Avsnitt 1 av 6.

 • I huvudet på en mördare: Edvin Gyllensvaan

  4 apr 2019

  En sommardag i juni 2017 tejpar Edvin Gyllensvaan fast ett äldre par vid två köksstolar och skär halsen av dem. Den tidigare ostraffade småbarnspappan är en gåta för polisen. Avsnitt 2 av 6.

 • I huvudet på en mördare: Mikael Hagelin

  11 apr 2019

  Mikael Hagelin är bara 17 år gammal när han dödar sin mamma med fyrtio knivhugg efter en mångårig dysfunktionell familjerelation. Efter fyra års ungdomsvård träffar han sin drömtjej, som trots hans mörka bakgrund litar på Mikael. Det ska inte dröja länge innan Mikael även hugger ihjäl sin sambo. Avsnitt 3 av 6.

 • I huvudet på en mördare: Benita Hokkanen

  25 apr 2019

  Långshyttanmordet blev ett av Sveriges mest uppmärksammade brottsfall 2016, då en grupp på elva personer tillsammans planerar och genomför mordet på 61-åriga Madeleine. Under en utflykt stryper flera ur gruppen med samlade krafter Madeleine i baksätet av en bil. edan knivhuggs Madeleine till döds och hennes kropp dumpas i ett gruvhål. Avsnitt 4 av 6.

 • I huvudet på en mördare: Billy Fagerström

  2 maj 2019

  Tova Moberg, 19 år, är i sin pojkvän Billy Fagerströms våld. Han kontrollerar henne totalt och utsätter henne för utstuderad misshandel. I sin dagbok beskriver hon tortyren och sin rädsla för att dö. Avsnitt 5 av 6.

 • I huvudet på en mördare: Janne Tuomela

  9 maj 2019

  Janne Tuomela blir känd som "Den leende styckmördaren", efter att han i mars 2006 hugger ihjäl sin sambo. Han förvarar kroppen på balkongen innan han styckar henne och dumpar kroppsdelarna i en sjö. Avsnitt 6 av 6.