Se programmetI huvudet på en mördare S01E01

Favorit

Säsong


I ”I huvudet på en mördare” granskar vi fyra av Sveriges mest uppmärksammade mordfall ur helt nya synvinklar, däribland Peter Mangs och Jonna Henningsson. Genom intervjuer med personer i mördarnas närhet, psykologiska experter, poliser, arbetskamrater och kärlekar försöker vi urskilja drivkrafterna bakom brotten och se vilka nyckelhändelser i livet som formar mördaren. Vilka omständigheter är det som gör att just den här personen går över gränsen och tar en annan människas liv? Se säsong 1-3

 • I huvudet på en mördare: Anders Eklund

  I denna serie går vi in på djupet i psyket på fyra av Sveriges värsta våldsbrottslingar. I första avsnittet granskas Anders Eklund som dömdes 2008 för morden på Engla och Pernilla.

  Publicerad: 4 okt 2018

 • I huvudet på en mördare: Kim Johansson

  Den 4 maj 2013 är Vatchareeya Bangsuan hemma och pluggar hos sin expojkvän Kristoffer Johansson (numera Kim Johansson). Hon ses aldrig mer i livet efter den kvällen.

  Publicerad: 11 okt 2018

 • I huvudet på en mördare - Peter Mangs

  Under ett års tid höll Peter Mangs Malmöborna i skräck med oförutsägbara skjutningar mot människor med utländskt utseende. I media kallades han "Den nya lasermannen". Avsnitt 3 av 4.

  Publicerad: 18 okt 2018

 • I huvudet på en mördare - Jonna Henningsson

  Jonna Henningsson står inte ut med att hennes expojkvän har gått tillbaka till sin tidigare flickvän. Kallblodigt åker hon till pojkvännens bostad och slår sin kärleksrival med en hammare.

  Publicerad: 25 okt 2018

Om du gillade I huvudet på en mördare kanske du också gillar...