Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 9

Favorit

Säsong


I över 40 år har den amerikanska regeringen fört ett krig mot droger. Miljontals har fängslats, miljarder har lagt på resurser, ändå sjunker priset på droger, samtidigt som kvaliteten blir bättre. Nya avsnitt varje vecka

 • Drug Wars

  Avsnitt 9

  Från militära operation på land och till havs, till undercover-agenter och informatörer. Vi får en inblick i de största tillslagen under åren av Operation Martillo.

  Publicerad: 17 jun 2019

  Längd: 21:23

 • Drug Wars

  Avsnitt 8

  USS Rentz jagar en svårfångad smugglare på Stilla havet mitt i natten. Samtidigt beger sig den panamanska styrkan ut på en rutinpatrullering vilket utvecklar sig till något helt annat.

  Publicerad: 13 jun 2019

  Längd: 21:22

 • Drug Wars

  Avsnitt 7

  Colombianska flottan mottar information om en hemlig gömma, begravd på en ö nära Cartagenas hamn. Det hela utvecklar sig till en kapplöpning, vem ska hinna första, smugglarna eller flottan?

  Publicerad: 13 jun 2019

  Längd: 21:19

 • Drug Wars

  Avsnitt 6

  Panamanska styrkor spendera flera dagar med att leta efter ett nordkoreanskt lastfartyg som försöker korsa Panamakanalen.

  Publicerad: 12 jun 2019

  Längd: 21:20

 • Drug Wars

  Avsnitt 5

  USS Rentz jagar en misstänkt smugglare innan dessa hinner fly in i colombianskt territorium. Samtidigt jagar colombianska flottan och amerikanska övervakningsplan misstänkta utanför Cartagenas kust.

  Publicerad: 12 jun 2019

  Längd: 21:22

 • Drug Wars

  Avsnitt 4

  Ingenjörerna på USS Rentz måste reparera sitt åldrande skepp i tid för att fånga misstänkta smugglare. Samtidigt befinner sig de panamanska trupper i djungeln för att konfrontera en militär smugglarliga.

  Publicerad: 11 jun 2019

  Längd: 21:22

 • Drug Wars

  Avsnitt 3

  Den panamanska polisen beger sig ut på jakt efter en notorisk gängledare som försöker smuggla droger. Samtidigt får USS Rentz information om en droglast på Stilla havet.

  Publicerad: 11 jun 2019

  Längd: 21:22

 • Drug Wars

  Avsnitt 2

  Tips från undercover-agenter leder till en fartfylld jakt och skottlossning i Panama City. I Cartagena, Colombia, leder ett tips armadan ut på en vild jakt innan de lyckas hitta de rätta smugglarna.

  Publicerad: 10 jun 2019

  Längd: 21:23

 • Drug Wars

  Avsnitt 1

  Följ med dem som utkämpar kriget mot drogerna: Besättningen på ett av amerikanska flottans skepp konfronterar en misstänkt colombiansk båt. Panamanska styrkor är på jakt efter en båt full med kokain.

  Publicerad: 10 jun 2019

  Längd: 21:23

Om du gillade Drug Wars kanske du också gillar...