Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Från världens längsta tunnlar och mest avancerade skyskrapor till de mest trafikerade tunnelbanorna och största krigsfartygen: denna epokgörande serie avslöjar de enastående uppfinningar som gör det möjligt att bygga rekordstora superstrukturer och hemligheterna om hur de fungerar. Här utforskas också innovationer inom ingenjörskonst som kommer att förändra byggnadsindustrin totalt. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  Vi tittar in bakom kulisserna med teamet som håller på bygga världens mest avancerade idrottsarena: Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, värd 1,2 miljarder pund.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 2

  Följ ett internationellt team med ingenjörer och arbetare medan de försöker bygga ett av världens största och mest avancerade kryssningsfartyg.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 3

  Venedig drabbas av nästan 100 översvämningar varje år. Ingenjörer bygger en omfattande barriär mot havet som ska skydda Venedigs lagun mot högvatten och förhindra de värsta översvämningarna.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 4

  I detta avsnitt får vi följa ett internationellt team med ingenjörer och byggarbetare när de tar sig an projektet att bygga en lång metrolinje under den danska huvudstaden Köpenhamn.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 5

  Tim Flynn planerar att bygga en skyskrapa med 82 våningar, men det måste göras på en pytteliten yta där man knappt får plats med att parkera några bilar.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 6

  I detta avsnitt får vi följa ett internationellt team med ingenjörer och byggarbetare när de försöker bygga den längsta hängbron inom norra polcirkeln.

  Publicerad: 9 apr 2018

 • Avsnitt 7

  Publicerad: 9 apr 2018

Om du gillade Building Giants kanske du också gillar...