Se programmetAfrikas jägare S02E03

Favorit

Säsong


Dessa sex filmer följer några av Zambias mest formidabla rovdjur - lejon, leoparder, hyenor och vilda hundar. Se säsong 2

 • Nsefus kungar

  Två stora lejonhannar - tvillingar med obrytbara band - har regerat Nsefu-lejonstammen i tre år. När en av bröderna försvinner ställs flocken emellertid inför en osäker framtid. Del 3:6.

  Publicerad: 30 apr 2019

 • Olimbas prövningar

  Hjärtat av Luangwa Valley i Zambia är ett lapptäcke av hemvister till synes skräddarsydda för leoparder: skuggiga skogsmarker perfekta att vila i och små grässtäpper fyllda med antiloper. Del 1:6.

  Publicerad: 30 apr 2019

 • Flocken från de varma källorna

  En flock vildhundar kallade "Hot Springs Pack" lever i ett fridfullt hörn av Luangwa Valley i Zambia. Deras idyll kommer emellertid att slås i spillror när tre av de vuxna djuren lämnar flocken. Del 5:6.

  Publicerad: 30 apr 2019

 • Krigsbröder

  Erfarna lejoninnor i Nsefu-lejonstammen visar ungarna hur de överlever. Men för sju nya lejonungar som föds under den förrädiska regnperioden blir livet fullt av utmaningar. Del 2:6.

  Publicerad: 30 apr 2019

 • Den förlorade prinsen

  Vi följer i en modig ung hyenas, Mizumus, fotspår när han försöker hitta en ny flock. När han beger sig in på ny och farlig mark kan det emellertid bli ödesdigert. Del 4:6.

  Publicerad: 30 apr 2019

 • Klanens arvtagare

  I hjärtat av Luangwa Valley i Zambia dyker ett nytt ansikte upp i den fläckiga hyenaflocken. Spotty är förutbestämd att leda Chimbwe-flocken men måste först visa sig värdig. Del 6:6.

  Publicerad: 30 apr 2019