Popular {name} series

NCIS

Fader Brown

Fader Brown

Söndagar 19.55

All {name} series

NCIS

NCIS

Följ den amerikanska flottans brottsutredare – avdelning NCIS med specialagent Gibbs i spetsen.

Fader Brown

Fader Brown

Fader Brown är en charmerande katolsk präst med ett öga för att lösa mysterier på den engelska landsbygden. Serien utspelar sig på 1950-talet och baseras på G.K. Chestertons klassiska deckare.

S.W.A.T.

S.W.A.T.

En plikttrogen polis slits mellan lojaliteten till sitt ursprung, yrket och kollegorna.

Westside

Westside

Westside berättar historien om den legendariska och ökända familjen West under en historisk tid av stora sociala omvälvningar.

21 Bridges

21 Bridges

Andre lärde sig polisens tuffa villkor när hans pappa dödades i tjänsten. Nu är han själv polis, och när åtta kollegor skoningslöst skjuts ihjäl under ett rån svär han att hämnas alla som mist livet.

Foyle's War

Foyle's War

När andra världskriget rasar över hela världen, utkämpar polisinspektör Foyle sitt eget krig mot kriminalitet på hemmafronten, då brottslingar börjat utnyttja kaoset.

Jordan, rättsläkare

Jordan, rättsläkare

Dr Jordan Cavanaugh är en briljant och orädd rättsläkare från Boston med en brokig karriär - och en förkärlek för att gå längre än vad som krävs för att utreda brott.

Partners in Crime

Partners in Crime

Ett gift par från förorten, Tommy och Tuppence Beresford, löser mysterier och avvärjer komplotter i 50-talets Storbritannien under kalla kriget.

Morden i Midsomer

Morden i Midsomer

Intriger, svek och mord i den, vid första anblicken, idylliska byn Midsommer.

Las Vegas

Las Vegas

Den tidigare CIA-agenten Big Ed Deline, driver det bästa övervakningsföretaget i Vegas.

The Whole Truth

The Whole Truth

Försvarsadvokaten gör sitt yttersta för att få sin tonårsklient friad för mord på sin förmögne pappa.

Fire with Fire

Fire with Fire

Efter en hård dag på brandstationen planerar Jeremy Coleman och hans kollegor att avsluta arbetspasset med en låda whiskey, men innan de hinner dit bevittnar Jeremy ofrivilligt de brutala morden på en butiksägare och hans son.

Redemption

Redemption

En ärrad före detta specialagent med krigsrätten hack i häl återvänder till London.

I love you Phillip Morris

I love you Phillip Morris

Steve Russell är lyckligt gift med Debbie och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv.

Monster

Monster

Baserad på den sanna historian om Amerikas första kvinnliga seriemördare, Aileen Wuornos.

Colombiana

Colombiana

Cataleya är på jakt efter männen som brutalt avrättade hennes föräldrar när hon var endast nio år. Då lyckades hon fly och tog sig till sin farbror Emilio i Chicago.

Blood Ties

Blood Ties

Bröderna Frank och Chris Pierzynski växte upp i samma hårda kvarter i Brooklyn. Nu, 1973, är Frank chef vid den lokala polisstationen och Chris sitter av ett långt fängelsestraff för mord.

Brick Mansions

Brick Mansions

För den rättstänkande och tuffe undercover-snuten Damien är varje dag en ständig kamp mot korruption och våld. För Lino är varje dag en utmaning för att kunna leva ett ärligt liv.

American Heist

American Heist

Frankie och James är bröder med ett mörkt förflutet. När den ene brodern lockar den andre att medverka till ett bankrån med ett gäng farliga brottslingar går allt fel och brödernas lojalitet sätts på prov.

The Bank Heist

The Bank Heist

De hamnar mitt i ett pågående bankrån utfört av ett gäng hänsynslösa och tungt beväpnade rånare.

The Captive

The Captive

Tio år efter att Cassandra kidnappades och försvann spårlöst börjar nya spår plötsligt dyka upp på internet. Två poliser tar sig an fallet - och öppnar utredningen som varit nedlagd i flera år, bara för att finna sig indragna i en sorgedränkt berättelse där parallellhistorier ständigt ger nya nyanser åt en kylig brottsutredning.

Empire State

Empire State

Efter att ha misslyckats att komma in på polishögskolan, söker Chris Potamitis jobbet som säkerhetsvakt för Empire State Armored Truck Company.