warning iconProgrammet är tyvärr inte längre tillgängligt, men det finns massor av annat att se på Viafree!

Popular {name} series

General Commander

All {name} series

A Score to Settle

A Score to Settle

Efter att ha suttit i fängelse i 19 år för ett brott han inte begått friges Frank. Nu är han ute efter att hämnas på de som satte dit honom.

Extraction

Extraction

En terrorgrupp kidnappar den pensionerade CIA-agenten och hans son drar igång en privat räddningsaktion.

Farväl till maffian

Farväl till maffian

Lillyhammer tog emot Frank Tagliano, Normandie tar emot Giovanni Manzoni. En mörk natt flyttar den amerikanska familjen Blake in i den lilla staden Cholong-sur-Avre i Normandie.

General Commander

CIA-agenten Jake ser en medlem i sitt team dödas under en hemlig operation och kräver att CIA ska hämnas, men de vägrar, och Jake bildar istället en egen insatsstyrka med ett enda uppdrag: hämnd.

Parker

Parker

Parker är den mest vågade, noggranna och hänsynslösa tjuven i branschen. Han är expert på planering och genomförande av till synes omöjliga rån. Allt han kräver av sina medbrottslingar är absolut lojalitet och att de följer hans plan slaviskt.

Precious Cargo

Precious Cargo

Efter ett klantigt utfört rån blir de två rånarna, och före detta kärleksparet, Jack och Karen skottavlor för den mordiske gangsterkungen Eddie. För att komma undan med livet i behåll tvingas Jack och Karen stjäla ett värdefullt lass med diamanter.

The Prince

The Prince

Paul har hoppat av sin karriär som torped, men tvingas tillbaka när hans dotter kidnappas av gangsterbossen Omar som hämnd för ett mord.

Vice

Julian har skapat den ultimata tillflyktsorten: Vice, där allt är tillåtet och kunderna kan leva ut sina vildaste fantasier med konstgjorda invånare som tänker, känner och ser ut som människor.