Alla National Geographic-serier

Brain Games - Hjärnans illusioner

Programledaren Jason Silva samarbetar med några av världens främsta forskare inom neurologi och kognitiv vetenskap för att ta sig in i våra huvuden och visa vad som händer där.

Car S.O.S

Tim Shaw och mästermekanikern Fuzz Townshend slår sig ihop för att rädda rostiga gamla klassiska bilar från deras garagefängelser. Genom deras transformationer återfår bilarna sin ursprungliga glans och skick.

Cosmos: A Spacetime Odyssey

Neil deGrasse Tyson är tillbaka för att lära oss mer om kosmos. Precis som originalsäsongen är det här en saga om hur vi upptäckte naturlagarna och hittade våra koordinationer i tid och rum.

Explorer

I den här banbrytande nya versionen av serien får tittarna inte bara bege sig till några av jordens mest avlägsna hörn, utan dessutom utforska hjärnans mörkaste vrår och historiens djupaste gömmor.

Gränsen

I den amerikanska realityserien The Border får vi följa män och kvinnor inom gränspolisen som arbetar dygnet runt på en av USAs mest trafikerade gränsövergångar för att kämpa mot narkotikahandel, illegal invandring och terrorism.

Hostile Planet

Hostile Planet med Bear Grylls är en banbrytande naturserie som tittar närmare på några av Jordens mest ogästvänliga miljöer. I sex avsnitt utforskar vi extrem kyla, hetta, torka, höjde och djup och får se de fantastiska sätt på vilka djur anpassat sig för att överleva i extrema miljöförhållanden.

Lost Treasures Of Egypt

En serie om utgrävningar av Konungarnas Dal i Egypten. Kan ny teknik och klassisk intuition skriva om Antikens historia?

Nazisternas megabyggen: Redo för strid

I sina ambitioner efter världsherravälde byggde nazisterna några av historiens största, dödligaste och mest olycksbringande krigsmaskiner. I serien Nazisternas megabyggen får vi följa ingenjörerna som utformade maskinerna vilka startade en teknisk revolution som förändrade mänsklighetens krigsföring i grunden.

The Story of God med Morgan Freeman

Den legendariske Oscarsvinnaren Morgan Freeman fortsätter bryta ny mark på sitt äventyr världen runt.