Populära National Geographic-serier

Den amerikanska maffian

Alla National Geographic-serier

Air Crash Investigation
National Geographic logo

Air Crash Investigation

Vi utforskar den mörka sanningen om hur flygsäkerheten förbättras en krasch åt gången och granskar legendariska flygkatastrofer för att ta reda på vad som gick fel och varför.

Den amerikanska maffian

Historien om maffian i Amerika – med berättelser om mord och utpressning berättade av dem som upplevde det.

Från metall till jackpott

Fyra oberoende lag med ädelmetallsexperter letar efter sällsynta metaller på ovanliga ställen, och alla satsar på att dra hem storkovan.

Guldjakt i Yukon

Långt ute i Alaskas vildmark samlar en unik grupp människor värdefullt och övergivet virke för att bygga flottar som används som skydd, transport och varor längs en av de äldsta handelsrutterna i Nordamerika.

Paranatural

Människor världen över rapporterar ständigt om förbluffande möten med andar och varelser från andra världar. I det här programmet grävs det djupt i det övernaturliga – på jakt efter svaren.

Varvet

En dokusåpa om kvinnor och män som jobbar vid skeppsvarv och bärgningsföretag och slåss mot klockan för att plocka in och skicka ut värdefulla fiskebåtar och samtidigt hinna med såväl räddningar som reparationer.

Wicked Tuna
National Geographic logo

Wicked Tuna

Varje dag tacklar fiskarna i New England faror och svårigheter när de försöker fånga tonfisk.

World's Toughest Fixes
National Geographic logo

World's Toughest Fixes

Följ med riggaren, äventyrsjunkien och vetenskapsnörden Sean Riley när han tar sig en titt på de underhållsprojekt och akutreparationer som kan skapa grus i maskineriet för vår moderna värld.

Yukon Gold
National Geographic logo

Yukon Gold

Guldruschen är här igen. Ett bra fynd kan göra dig rik, men går du utan vinst kan du försvinna för gott. Följ olika gäng när de kämpar mot tekniska haverier i hårda miljöer i jakten på guld.